Gastbloggers

Gastblog Lammert Haanstra: Het longeertouwtje

dinsdag, 20 augustus 2019

In weer een nieuwe gastblog van Lammert Haanstra vertelt hij je over het longeertouwtje en de bijzetteugels. Hoe zien deze hulpteugels eruit? Waarom gebruik je ze en op welke manier? Met behulp van foto’s en een professionele uitleg neemt hij je mee in de wereld van longeren met een longeertouwtje of bijzetteugels.
Meer informatie

Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

dinsdag, 13 augustus 2019

Zijn jij en je paard al helemaal wappie van de vliegen deze zomer? Vliegen zijn een grote ergernis voor je paard deze tijd van het jaar. Ze zitten overal en vooral het oog is de favoriete hang-out van die irritante beesten. Bij Bucas komen er regelmatig vragen binnen over vliegen en vliegenmaskers. Jacob Janssen van Bucas beantwoordt de door jullie meest gestelde vragen.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: prachtig & chique bitloos hoofdstel

dinsdag, 13 augustus 2019

Al een tijdje was ik op zoek naar een fijn bitloos hoofdstel. Het leek mij leuk om die erbij te hebben en het bitloos rijden wat meer op te pakken. Ik was dus helemaal blij toen ik hoorde dat ik als gastblogger voor Epplejeck een nieuw bitloos hoofdstel in hun assortiment mocht ontvangen. En nog leuker: ik mag er eentje weggeven aan een Pumps-lezeres. Yay!
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Waarom zou je kiezen voor een zadelonderlegger?

vrijdag, 26 juli 2019

Wanneer je weleens op een concours bent of ernaar kijkt op tv, kun je het bijna niet missen; heel veel ruiters en amazones gebruiken een zadelonderlegger onder het zadel. Is een zadelonderlegger echt nodig? Waarom gebruik je een zadelonderlegger en welk model is geschikt? Ontdek het in deze gastblog!
Meer informatie

Gastblog Lammert Haanstra: De Longeerzweep en het gebruik ervan

maandag, 15 juli 2019

Deze keer gaat de gastblog van Lammert Haanstra over de zweep bij het longeren. Waarom heb je een zweep nodig en op wat voor verschillende manieren kun je hem gebruiken? Lammert: ‘De zweep is je belangrijkste gereedschap bij het longeren. Zonder zweep kun je echt niet behoorlijk longeren’.
Meer informatie

Gastblog Klambu Horsecare door Astrid: Laat mij met Rups!

woensdag, 03 juli 2019

De eiken processierups is in het nieuws! Overal in de media verschijnen alarmerende berichten en foto’s van de gevolgen van de enorme toename van deze voor ons schadelijke soort rups die ontstaat uit de eitjes van de nachtvlinder. In vrijwel elke eik vind je inmiddels wel een aantal ‘zakken’ vol met de harige rupsen. Ze hangen vaak aan de zijde waar de zon op de boom schijnt en doorgaans dichtbij of op de stam.
Meer informatie
  • van 22
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!