Gastbloggers

Gastblog HorseFitShop: het is zover; hitte, zweten en elektrolyten

dinsdag, 25 juni 2019

Hebben jij en je paard de afgelopen dagen ook zweterige momenten gekend tijdens het trainen? Liep het zweet onder je cap vandaan in straaltjes langs je gezicht en leek je paard regelrecht van een schuimparty te komen, doordat hij helemaal wit was van het schuimende zweet? Je zweet om je warmte kwijt te kunnen, maar wist je ook dat door zweten belangrijke mineralen het paardenlichaam verlaten? We vertellen je er graag meer over in deze blog.
Meer informatie

Gastblog Puur - Magnesium

dinsdag, 18 juni 2019

Als er een supplement is waar veel over gevraagd en geschreven wordt, is het wel magnesium.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: nieuwe cap met speciale binnenschaal

dinsdag, 11 juni 2019

Hebben jullie de nieuwste cap van Back on Track al gezien? Deze cap heeft een speciale binnenschaal en zou daarmee de kans op hersenletsel verkleinen. In dit artikel vertel ik er meer over!
Meer informatie

Lammert Haanstra - de dubbele longe

dinsdag, 04 juni 2019

In deze nieuwe gastblog vertelt Lammert Haanstra over het longeren met de dubbele longe. Waarom zou je met een dubbele longe gaan longeren en wat voor effect heeft dit op je paard. Daarnaast geeft Lammert nog een aantal handige tips voor het bevestigen van de dubbele longe bij verschillende situaties. Lees dus gauw verder!
Meer informatie

Gastblog Bucas - goed voorbereid de zomer in met de 4 coolste zomerdekens!

maandag, 27 mei 2019

Nu het stralend weer begint te worden, ben je waarschijnlijk zelf al je kast aan het vullen met vrolijke zomerkleren en/of een superchique zomertenue voor de outdoorwedstrijden. Laat die zomer maar komen! Hoog tijd dus om ook jouw paard in een hip ‘jasje’ te steken ;)
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Tijd voor een schuimparty!

maandag, 27 mei 2019

Het is altijd een feestje om je paard te verzorgen en hem te laten shinen. Af en toe hoort daar ook een wasbeurt bij. Vooral als je een wedstrijd hebt en je paard het nodig vond om even lekker in de modder te rollen. In deze blog geven we je een aantal tips voor het wassen van je paard.
Meer informatie
  • van 22
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!