Gastbloggers

Sprenger by JRS: Kies het juiste springbit voor jouw paard

woensdag, 23 oktober 2019

Elke discipline heeft zijn eigen richtlijnen als het aankomt op het gebruik van bitten. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende, dat het soms lastig is om een keuze te maken. Welk bit heeft welk effect en wat past bij jouw paard? In deze blog helpen we je bij de keuze van jouw springbit.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: READY FOR WINTER

dinsdag, 08 oktober 2019

Daar ben ik weer, met een nieuwe blog voor Epplejeck! De herfst is nu écht begonnen (hallo doorweekte rijbroeken en hallo gratis aquatraining in de rijbak) dus het leek EJ en mij leuk om een blog te schrijven over de nieuwe herfst- en wintercollectie. Ik laat mijn favoriete shirts en truien zien en die zijn uiteraard, als trouwe Ariat-fan, allemaal van Ariat! Kijk mee en doe misschien wat inspiratie op voor je eigen garderobe! 😊
Meer informatie

Gastblog QHP - 5 tips om warm te blijven

dinsdag, 01 oktober 2019

Zwijmel jij ook altijd weg bij die luxe stallen? In koude gebieden heb je vaak stallen die compleet zijn verwarmd, van stal tot rijbaan. Hoe fijn zou het zijn om jouw paard op zo’n stal te hebben staan in de winter! Helaas zullen de meesten hun paard niet op zo’n stal hebben staan… Daarom hebben wij een paar tips die je de koude winter door helpen!
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Hoe zit het met de vetjes?

dinsdag, 17 september 2019

Jazeker, we gaan het hebben over de vetjes. Maar in dit geval ligt het waarschijnlijk iets minder gevoelig dan je in eerste instantie zou denken. De vetjes waar we het in deze blog over gaan hebben zijn de Omega vetzuren. Waarom zijn deze belangrijk voor je paard? Je leest het in de blog.
Meer informatie

Gastblog Puur - zandkoliek

dinsdag, 17 september 2019

Wat mij opvalt is dat de minst populaire (dus gelezen) blogs, de verhalen zijn die gaan over aandoeningen waar we liever niet aan denken: rhino, droes, peesblessures…. en zandkoliek. Je wilt er niet aan, dat ook jouw paard ooit te maken kan krijgen met zandkoliek. Tot het zover is. Heel internet staat vol met goedbedoelde tips over wat je dan het beste kan doen. Maar om beter te begrijpen wat er aan de hand is als jouw paard zandkoliek heeft, is het handig om eerst te snappen hoe het spijsverteringstelsel van het paard werkt.
Meer informatie

Gastblog Bucas - Herfst! Wat trek ik mijn paard aan?

dinsdag, 10 september 2019

We kennen het allemaal wel; je staat voor je kledingkast en denkt: wat trek ik nu weer aan vandaag? Zeker tijdens wisselvallig weer, rond de overgang van de zomer naar de herfst, is het soms best lastig om je hier goed op te kleden. Het ene moment schijnt de zon en een uur later sta je midden in een plensbui. Tja…. had nou toch maar die waterdichte jas aan gedaan.
Meer informatie
  • van 25
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!