Gastbloggers

Gastblog VITALstyle: koliek en de overgang naar voorjaarsgras

woensdag, 17 maart 2021

Yes, de lente is in aantocht! Dit betekent ook lekker vers voorjaarsgras voor je paard. Een goede overgang naar het voorjaarsgras is belangrijk, om een ontregelde darmflora en koliek te voorkomen. En als je paard koliek heeft, wat kun je dan doen? In deze blog gaan we daar dieper op in!
Meer informatie

Gastblog VITALstyle: Langetermijn effecten dunne mest onderschat’

woensdag, 27 januari 2021

Dunne mest of diarree kan altijd voorkomen bij je paard. Maar als de mest wekenlang dun blijft, of er na het mesten steeds (veel) mestwater mee komt, is er meer aan de hand en tijd om actie te ondernemen. Er is dan sprake van een disbalans in de darmen, wat invloed heeft op de algehele weerstand van je paard. Vooral bij voerwisselingen, na het ontwormen of een antibioticakuur kan de darmflora van je paard uit balans raken.
Meer informatie

Gastblog LeMieux by JRS: Welke zadelonderlegger past bij mijn paard?

dinsdag, 24 november 2020

De keuze voor de juiste zadelonderlegger is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat heeft jouw paard nodig? Waar moet je op letten bij de aankoop? In deze blog helpen we je bij de juiste keuze voor een half pad voor jouw paard!
Meer informatie

Gastblog Dy'on: Jouw guide door de hoofdstellen jungle

donderdag, 12 november 2020

Wie kent het niet? Je hebt een nieuw paard gekocht of je hebt er een op stal staan en bent op zoek naar een nieuw hoofdstel. Je vecht je een weg door verschillende mogelijkheden heen, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Een overaanbod aan verschillende producten in verschillende kleuren met verschillende neusbanden met glitter of toch met lak? En ze worden aangeboden tegen zulke verschillende prijzen dat je je afvraagt waar het verschil nu eigenlijk ligt.
Meer informatie

Gastblog Sprenger by JRS: Flexibele beugels voor meer rijcomfort

maandag, 02 november 2020

Flexibele stijgbeugels zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Wist jij dat de beugels van Sprenger naast hun flexibiliteit meerdere functies hebben? In deze blog vertellen we je meer over de voordelen.
Meer informatie

Gastblog Schockemöhle: testen van Schockemöhle Sports hoofdstellen

dinsdag, 27 oktober 2020

Wanneer we de thuisbezorgde doos van Schockemöhle Sports opendoen, blinken ze ons tegemoet: vijf fonkelnieuwe hoofdstellen die we mogen testen. Ze maken deel uit van de drie hoofdlijnen hoofdstellen van Schockemöhle Sports: de Equitus lijn, de Anatomic lijn en de Select & Mix. Drie verschillende lijnen hoofdstellen, met verschillende mogelijkheden.
Meer informatie
  • van 31
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!