Gastbloggers

Gastblogger: Quillemette van Paard & Lifestyle → Review Outdoordeken Epplejeck Extreme

dinsdag, 26 januari 2016

Vorige week waren de temperaturen plots gedaald en dan worden de dikkere dekens weer uit de kast gehaald. Nederland kleurde zelfs op sommige plekken mooi wit en de schaatsen konden weer uit het vet gehaald worden. Maar dat de temperaturen plots kunnen schommelen bleek wel toen afgelopen maandag de warmste dag in de geschiedenis gemeten werd voor 25 januari. Wat de winter ons verder gaat brengen is nog een groot raadsel, maar mochten de temperaturen weer dalen en je bent op zoek naar een winterdeken, lees dan verder. Ik mocht namelijk de Epplejeck Extreme 300 gram deken testen.
Meer informatie

Gastblogger: Advocaat Monica van Praktijkgroep Hippisch Recht

donderdag, 07 januari 2016

Heb jij een paard met problemen? Nederland is ondanks het kleine formaat een grote speler in de paardensport. Er worden veel Nederlandse paarden geëxporteerd en ook in Nederland wordt de paardensport actief bedreven. Dit maakt dan ook dat de nog steeds toenemende hoeveelheid paarden en daarbij ook de steeds duurdere paarden, de belangen van de betrokken partijen vergroten. Door deze toenemende belangen zijn er dan ook steeds vaker procedures over paarden, waarin aansprakelijkheidsrecht en verbintenissen-/consumentenkooprecht de meest voorkomende gevallen zijn. De aansprakelijkheidskwesties zal ik in een volgende blog doornemen. Voor nu zal ik mij beperken tot het verbintenissen-/consumentenkooprecht.
Meer informatie

Gastblogger Mara van Pumps & Paarden

zaterdag, 21 november 2015

SETJES INSPIRATIE: Is je bonte paard een herfst- of wintertype. Heb je een bont paard en weet je soms niet meer welk kleur-setje leuk staat? Of wil je gewoon lekker een beetje inspiratie op doen voor je volgende aankoop? Dan is dit artikel zeker iets voor jou!
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 27 oktober 2015

Brrr.. het wordt langzaam steeds kouder! De winterdekens worden weer uit de kast gehaald en omdat er vaak vragen over dekens zijn (welke maat heeft mijn paard nu precies nodig en hoeveel grams eigenlijk?), heeft Epplejeck de dekenwijzer gemaakt! Hierin helpt Jecky je bij het kiezen van de juiste deken. In deze blog zal ik een aantal informatieve weetjes uit de dekenwijzer met je doornemen.
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 06 oktober 2015

MUST READ: 3 tips om het op stal beter te maken! Sommige dingen op stal kunnen nou eenmaal beter, makkelijker en/of efficiënter. Pumps & Paarden geeft 3 simpele tips!
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 22 september 2015

Ben je binnenkort jarig en weet je écht niet wat je moet vragen? Of heb je een verjaardag van een stalgenootje? We selecteren 10 leuke cadeautjes die je gemakkelijk bij Epplejeck kunt bestellen en binnen enkele dagen in huis zijn. Handig!
Meer informatie
  • van 31
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!