Nieuws

Binnenkort: Epplejeck Merksem

maandag, 02 mei 2022

Breaking Epplejeck news: binnenkort openen wij een nieuw filiaal. Lees snel verder om erachter te komen waar het nieuwe filiaal komt.
Meer informatie

Binnenkort: Epplejeck Westerlo

donderdag, 10 maart 2022

Heb je het al gehoord?! Epplejeck opent haar vijfde filiaal in België, deze keer in het mooie Westerlo. Benieuwd hoe wij het bekend hebben gemaakt en wil je op de hoogte blijven? Lees dan onze blog.
Meer informatie

Binnenkijken bij: Mandy

woensdag, 17 november 2021

In onze blog Binnenkijken bij... nemen wij een kijkje in de zadelkast van verschillende werknemers van Epplejeck. Onze inkoopster Mandy mag het spits afbijten. Benieuwd hoe haar kast eruitziet? Lees dan gauw verder!
Meer informatie

Here we go again: Epplejeck Harelbeke (Kortrijk)

woensdag, 13 oktober 2021

Het nieuws is je vast niet ontkomen. Binnenkort openen wij een nieuw filiaal in Harelbeke (Kortrijk). Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons 17e filiaal. Benieuwd? Lees gauw verder!
Meer informatie

Epplejeck Genk is on it's way!

vrijdag, 10 september 2021

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.
Meer informatie

Nieuw assortiment van Dy’on

maandag, 06 september 2021

Wij hebben een mooi en nieuw assortiment van het merk Dy’on. Ben je benieuwd naar welke producten Dy’on allemaal heeft? In deze blog lichten wij de populairste artikelen uit.
Meer informatie
  • van 8
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!