Nieuws

Q&A: De meest gestelde vragen over de polosport

dinsdag, 27 augustus 2019

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de polosport en zou je dit graag eens van dichtbij willen meemaken? In het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt in Putten de 6e editie van de Polo & Country Fair gehouden. Een weekend vol spectaculaire polowedstrijden, een Country Fair met sfeervolle stands en allerlei activiteiten voor de kids. Om alvast een beetje inzicht te krijgen in deze sport, hebben wij de antwoorden op jullie meest gestelde vragen verwerkt in deze nieuwe gastblog!
Meer informatie

Epplejeck aanwezig op Flanders Horse Expo

woensdag, 30 januari 2019

Yaay! Nu weet je zeker dat je een bezoekje aan Flanders Horse Expo 2019 niet mag missen! Epplejeck Zaventem (Brussel) is namelijk aanwezig met een stand. Lees snel verder want we geven hieronder een aantal redenen waarom je onze stand niet voorbij kan lopen.
Meer informatie

Epplejeck Zaventem (België) is officieel geopend!

vrijdag, 08 juni 2018

Na weken van hard werken en voorbereiden was het woensdag 23 mei eindelijk zover: de opening van ons nieuwe én eerste filiaal in België! Zowel wij als de Belgische EJ fans konden niet wachten tot het zover was. De eerste EJ fans stonden al uren van tevoren te wachten, spannend! Check hieronder de foto’s en ons verhaal om een beetje mee te genieten van dit gave event.
Meer informatie

Feestelijke opening Epplejeck Zaventem bekend!

maandag, 07 mei 2018

Op 23 mei om 14:00 uur is de officiële feestelijke opening van het 12e filiaal van Epplejeck in Zaventem (België.)! En guess what, er zijn ook al een aantal spectaculaire openingsacties bekend!
Meer informatie

Epplejeck opent 12e filiaal

donderdag, 29 maart 2018

Heb jij het fantastische Epplejeck nieuws al gehoord? Epplejeck breidt uit en opent binnenkort haar 12e filiaal. Maar daarmee is de kous nog niet af, want Epplejeck Goes International! De nieuwe deuren zullen namelijk in het Belgische Zaventem (Brussel) opengeslagen worden!
Meer informatie

Jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock

woensdag, 11 januari 2017

Nederland, ons koude kikkerlandje kent vele extremen. Vorst, zon en regen kunnen elkaar soms binnen een week afwisselen en dat maakt het lastig welke outfit je aan moet trekken naar stal. Uitmesten, longeren, rijden en trainen; de outfit moet natuurlijk wel voor al je werkzaamheden praktisch en warm genoeg zijn. De truc tijdens de koude wintermaanden is om je voeten warm te houden en daar heeft Ariat een oplossing voor gevonden! Deze jodhpurs zijn bestand tegen alle weertypes en de elementen verrassen je voortaan niet meer: de nieuwe jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock.
Meer informatie
  • van 4
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!