Nieuws

On it's way: Epplejeck Lochristi!

vrijdag, 12 februari 2021

Wat gaat de tijd toch snel: het vijftiende filiaal is alweer op komst. Deze keer hadden wij jullie weer hints gegeven om het te raden. Als echte detectives en Wie Is De Mol kandidaten gingen jullie op zoek naar wat de hint kon betekenen. Btw, wie is volgens jullie de mol dit jaar?
Meer informatie

Binnenkort Epplejeck Duiven

woensdag, 20 januari 2021

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!
Meer informatie

Roekoe! We gaan naar Duiven toe

woensdag, 16 december 2020

In donkere tijden met lange avonden en koude stallen was er een klein lichtpuntje. Op zaterdag 12 december om half negen precies postte wij breaking news: er is een nieuw filiaal op komst!
Meer informatie

Join our Equestrian Squad

vrijdag, 02 oktober 2020

Join jij deze winter de it-girls van Equestrian Squad? We zijn geobsedeerd door de signature stijl van Equestrian Squad en te gekke kleurencombinaties met toffe prints die tot leven komen. Met Equestrian squad is iedere plek jouw persoonlijke catwalk! De najaarscollectie van Equestrian Squad is niet alleen perfect voor op je paard, maar ook voor een dagje chillen met de meiden. In je paardrijkloffie netflixen met je bestie? That's a secret we'll never tell.
Meer informatie

Heropening Groningen

woensdag, 30 september 2020

Yes! De verbouwing van ons nieuwe filiaal in Groningen is klaar en wauw! Wat is het mooi geworden! Een totale metamorfose, je herkent het niet meer terug. Op woensdag 30 september gaan de deuren van ons filiaal in Groningen opnieuw open. Dat is natuurlijk reden voor een feestje! Check in deze blog de foto’s van ons verbouwde filiaal en geniet mee van de verbouwing!
Meer informatie

New in stock: VEREDUS

dinsdag, 22 september 2020

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd aan ons assortiment: Veredus! In de jaren 90 is dit Italiaanse merk begonnen aan hun spring- en dressuurlijn. Ondertussen is Veredus wereldwijd bekend en gewaardeerd voor de optimale bescherming van sportpaarden.
Meer informatie
  • van 6
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!