Nieuws

Horseware Ireland's Eco Collectie: Van plastic flesje naar turnout

vrijdag, 19 maart 2021

Nieuw in ons assortiment van Horseware: De Eco Collectie. Binnen deze collectie lanceert Horseware hun eerste duurzame paardendeken die aansluit bij hun duurzaamheidsdoelstellingen door consumentenafval een tweede leven te geven!
Meer informatie

Binnenkort: Epplejeck Lochristi

woensdag, 10 maart 2021

Nog heel eventjes geduld voordat wij binnenkort ons 15e filiaal gaan openen, dit keer in Lochristi. Naast Epplejeck Zaventem komt binnenkort dus een spiksplinternieuw filiaal in Lochristi, dat betekent dat we vanaf dan twee Epplejeck filialen in België hebben! 😊
Meer informatie

On it's way: Epplejeck Lochristi!

vrijdag, 12 februari 2021

Wat gaat de tijd toch snel: het vijftiende filiaal is alweer op komst. Deze keer hadden wij jullie weer hints gegeven om het te raden. Als echte detectives en Wie Is De Mol kandidaten gingen jullie op zoek naar wat de hint kon betekenen. Btw, wie is volgens jullie de mol dit jaar?
Meer informatie

Binnenkort Epplejeck Duiven

woensdag, 20 januari 2021

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!
Meer informatie

Roekoe! We gaan naar Duiven toe

woensdag, 16 december 2020

In donkere tijden met lange avonden en koude stallen was er een klein lichtpuntje. Op zaterdag 12 december om half negen precies postte wij breaking news: er is een nieuw filiaal op komst!
Meer informatie

Join our Equestrian Squad

vrijdag, 02 oktober 2020

Join jij deze winter de it-girls van Equestrian Squad? We zijn geobsedeerd door de signature stijl van Equestrian Squad en te gekke kleurencombinaties met toffe prints die tot leven komen. Met Equestrian squad is iedere plek jouw persoonlijke catwalk! De najaarscollectie van Equestrian Squad is niet alleen perfect voor op je paard, maar ook voor een dagje chillen met de meiden. In je paardrijkloffie netflixen met je bestie? That's a secret we'll never tell.
Meer informatie
  • van 6
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!