Nieuws

Epplejeck Kür op muziek

woensdag, 24 juni 2020

Jeej! We mogen weer een beetje op wedstrijd, nou ja eigenlijk heet het een meetmoment. Maar voor iedereen die nog niet op pad gaat en fit wil blijven of graag een uitdaging aan wil gaan, hebben wij samen met We All Ride de enige echte "Epplejeck Kür op muziek" gelanceerd! Of je nu je eigen paard hebt of niet, beginner of gevorderd bent, iedereen mag meedoen met deze wedstrijd. Heb jij altijd al je eigen kür willen rijden of geniet je enorm van het mooie geheel? Dit is je kans om het echt te doen!
Meer informatie

Paardrijden in de bergen van Italië

dinsdag, 16 juni 2020

In het Noordwesten van Italië ligt de regione Piemonte. Het betekent letterlijk 'aan de voet van de berg', waardoor het niet verwonderlijk is dat de Alpen zichtbaar zijn. In het zuiden van de regione ligt een gebied met de naam Langhe, bekend om de witte truffel, Barolo wijnen en natuurlijk Ferrero. Ferroro is bekend van onder andere Nutella en Ferrero Rocher.
Meer informatie

Samen staan we sterk!

woensdag, 25 maart 2020

‘We leven momenteel in een gekke wereld’. Dat is toch wel de uitspraak van de dag. Het is noodzakelijk dat we alle maatregelen nemen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Daarbij is het essentieel dat je in deze tijd zo fit en gezond mogelijk blijft. Voor ons paardenmensen is goed voor jezelf zorgen net zo belangrijk als het zorgen voor je paard(en). Vanuit huis sporten of samen met je paard op stal trainen, is waar Epplejeck bij kan helpen. Daarom was voor ons de beslissing om open te blijven aardig snel gemaakt en kun je, volgens aangepaste maatregelen essentiële spullen voor je paard en jezelf, in de filialen en online veilig blijven shoppen.
Meer informatie

Feestelijke heropening Epplejeck Nieuwegein!

vrijdag, 14 februari 2020

De oplettende shopper heeft het de afgelopen tijd al gemerkt; Nieuwegein ziet er iets anders uit of zegt gerust heel anders! De verbouwing van het Epplejeck filiaal in Nieuwegein is bijna achter de rug en de laatste puntjes worden op de i gezet. De spectaculaire heropening moet natuurlijk goed gevierd worden. Kom daarom zaterdag 15 februari en zondag 16 februari naar de feestelijke heropening van Epplejeck Nieuwegein.
Meer informatie

Q&A: De meest gestelde vragen over de polosport

dinsdag, 27 augustus 2019

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de polosport en zou je dit graag eens van dichtbij willen meemaken? In het weekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september wordt in Putten de 6e editie van de Polo & Country Fair gehouden. Een weekend vol spectaculaire polowedstrijden, een Country Fair met sfeervolle stands en allerlei activiteiten voor de kids. Om alvast een beetje inzicht te krijgen in deze sport, hebben wij de antwoorden op jullie meest gestelde vragen verwerkt in deze nieuwe gastblog!
Meer informatie

Epplejeck aanwezig op Flanders Horse Expo

woensdag, 30 januari 2019

Yaay! Nu weet je zeker dat je een bezoekje aan Flanders Horse Expo 2019 niet mag missen! Epplejeck Zaventem (Brussel) is namelijk aanwezig met een stand. Lees snel verder want we geven hieronder een aantal redenen waarom je onze stand niet voorbij kan lopen.
Meer informatie
  • van 5
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!