Wensenlijst Categorieën

Nieuws

Jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock

woensdag, 11 januari 2017

Nederland, ons koude kikkerlandje kent vele extremen. Vorst, zon en regen kunnen elkaar soms binnen een week afwisselen en dat maakt het lastig welke outfit je aan moet trekken naar stal. Uitmesten, longeren, rijden en trainen; de outfit moet natuurlijk wel voor al je werkzaamheden praktisch en warm genoeg zijn. De truc tijdens de koude wintermaanden is om je voeten warm te houden en daar heeft Ariat een oplossing voor gevonden! Deze jodhpurs zijn bestand tegen alle weertypes en de elementen verrassen je voortaan niet meer: de nieuwe jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock.
Meer informatie

Op inspiratiereis met het inkoopteam: Spoga 2016

dinsdag, 20 september 2016

Hola! Onder het genot van een vers bakje koffie, uit mijn mooie mok uit de NAF stand, neem ik jullie mee op inspiratiereis naar de Spoga Horse beurs in Keulen. Elk jaar gaan wij van het inkoopteam op zoek naar de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van ruitersport. In twee grote hallen met meer dan 200 stands presenteren honderden merken hun allernieuwste collecties. Aan ons de moeilijke taak om hier een keuze uit te maken, want er is zo veel moois te zien!
Meer informatie

8 Summer Essentials in de Sale -50%

dinsdag, 09 augustus 2016

De tweede ronde! De allerlaatste zomercollecties van de leukste merken shop je vanaf nu met maar liefst 50% korting! Scroll online of sneup in onze filialen tussen vrolijke shirtjes, stoere jasjes, warme sweaters en hippe bodywarmers van merken zoals Pikeur, HV Polo, Harry's Horse en Horka. De Summer Sale is geldig zolang de voorraad strekt, maar hurry up, want op=op.
Meer informatie

*Feestaanbiedingen en winacties bekend!* Vrijdag 29 april: feestelijke opening 9e Epplejeck filiaal Den Haag

woensdag, 20 april 2016

De zweetdruppels staan nog op ons voorhoofd, maar het is weer gelukt: op 29 april om 14:00 uur opent Epplejeck Horse & Rider Superstore Den Haag officieel haar deuren! Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en maken we er weer een spectaculair feestje van!
Meer informatie

Indoor Tentenkamp XXL Drachten

woensdag, 23 maart 2016

Epplejeck ruimt op! En niet zo'n beetje ook. De lente is begonnen en daarom is het tijd voor een super voorjaarsschoonmaak in de vorm van twee absolute MEGA sales! Kom jij ook koopjes scoren vanaf 1 euro en profiteren van kortingen tot 75% in het magazijn in Drachten?
Meer informatie

Het verhaal van twee marketing toppers in spé

maandag, 21 december 2015

Wij zijn Lisanne en Sanne en sinds september 2015 lopen wij stage op de marketingafdeling van Epplejeck, op het hoofdkantoor in Drachten. Via deze blog geven wij jullie een kijkje achter de schermen op de marketingafdeling en vertellen we waar wij ons zoal mee bezig houden!
Meer informatie