Nieuws

Here we go again: Epplejeck Harelbeke (Kortrijk)

woensdag, 13 oktober 2021

Het nieuws is je vast niet ontkomen. Binnenkort openen wij een nieuw filiaal in Harelbeke (Kortrijk). Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons 17e filiaal. Benieuwd? Lees gauw verder!
Meer informatie

Epplejeck Genk is on it's way!

vrijdag, 10 september 2021

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.
Meer informatie

Nieuw assortiment van Dy’on

maandag, 06 september 2021

Wij hebben een mooi en nieuw assortiment van het merk Dy’on. Ben je benieuwd naar welke producten Dy’on allemaal heeft? In deze blog lichten wij de populairste artikelen uit.
Meer informatie

Horseware Ireland's Eco Collectie: Van plastic flesje naar turnout

vrijdag, 19 maart 2021

Nieuw in ons assortiment van Horseware: De Eco Collectie. Binnen deze collectie lanceert Horseware hun eerste duurzame paardendeken die aansluit bij hun duurzaamheidsdoelstellingen door consumentenafval een tweede leven te geven!
Meer informatie

Binnenkort: Epplejeck Lochristi

woensdag, 10 maart 2021

Nog heel eventjes geduld voordat wij binnenkort ons 15e filiaal gaan openen, dit keer in Lochristi. Naast Epplejeck Zaventem komt binnenkort dus een spiksplinternieuw filiaal in Lochristi, dat betekent dat we vanaf dan twee Epplejeck filialen in België hebben! 😊
Meer informatie

On it's way: Epplejeck Lochristi!

vrijdag, 12 februari 2021

Wat gaat de tijd toch snel: het vijftiende filiaal is alweer op komst. Deze keer hadden wij jullie weer hints gegeven om het te raden. Als echte detectives en Wie Is De Mol kandidaten gingen jullie op zoek naar wat de hint kon betekenen. Btw, wie is volgens jullie de mol dit jaar?
Meer informatie
  • van 7
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!