Nieuws

Epplejeck aanwezig op Flanders Horse Expo

woensdag, 30 januari 2019

Yaay! Nu weet je zeker dat je een bezoekje aan Flanders Horse Expo 2019 niet mag missen! Epplejeck Zaventem (Brussel) is namelijk aanwezig met een stand. Lees snel verder want we geven hieronder een aantal redenen waarom je onze stand niet voorbij kan lopen.
Meer informatie

Epplejeck Zaventem (België) is officieel geopend!

vrijdag, 08 juni 2018

Na weken van hard werken en voorbereiden was het woensdag 23 mei eindelijk zover: de opening van ons nieuwe én eerste filiaal in België! Zowel wij als de Belgische EJ fans konden niet wachten tot het zover was. De eerste EJ fans stonden al uren van tevoren te wachten, spannend! Check hieronder de foto’s en ons verhaal om een beetje mee te genieten van dit gave event.
Meer informatie

Feestelijke opening Epplejeck Zaventem bekend!

maandag, 07 mei 2018

Op 23 mei om 14:00 uur is de officiële feestelijke opening van het 12e filiaal van Epplejeck in Zaventem (België.)! En guess what, er zijn ook al een aantal spectaculaire openingsacties bekend!
Meer informatie

Epplejeck opent 12e filiaal

donderdag, 29 maart 2018

Heb jij het fantastische Epplejeck nieuws al gehoord? Epplejeck breidt uit en opent binnenkort haar 12e filiaal. Maar daarmee is de kous nog niet af, want Epplejeck Goes International! De nieuwe deuren zullen namelijk in het Belgische Zaventem (Brussel) opengeslagen worden!
Meer informatie

Jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock

woensdag, 11 januari 2017

Nederland, ons koude kikkerlandje kent vele extremen. Vorst, zon en regen kunnen elkaar soms binnen een week afwisselen en dat maakt het lastig welke outfit je aan moet trekken naar stal. Uitmesten, longeren, rijden en trainen; de outfit moet natuurlijk wel voor al je werkzaamheden praktisch en warm genoeg zijn. De truc tijdens de koude wintermaanden is om je voeten warm te houden en daar heeft Ariat een oplossing voor gevonden! Deze jodhpurs zijn bestand tegen alle weertypes en de elementen verrassen je voortaan niet meer: de nieuwe jodhpurs Ariat Extreme Zip Paddock.
Meer informatie

Op inspiratiereis met het inkoopteam: Spoga 2016

dinsdag, 20 september 2016

Hola! Onder het genot van een vers bakje koffie, uit mijn mooie mok uit de NAF stand, neem ik jullie mee op inspiratiereis naar de Spoga Horse beurs in Keulen. Elk jaar gaan wij van het inkoopteam op zoek naar de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van ruitersport. In twee grote hallen met meer dan 200 stands presenteren honderden merken hun allernieuwste collecties. Aan ons de moeilijke taak om hier een keuze uit te maken, want er is zo veel moois te zien!
Meer informatie
  • van 5
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!