Nieuws

8 Summer Essentials in de Sale -50%

dinsdag, 09 augustus 2016

De tweede ronde! De allerlaatste zomercollecties van de leukste merken shop je vanaf nu met maar liefst 50% korting! Scroll online of sneup in onze filialen tussen vrolijke shirtjes, stoere jasjes, warme sweaters en hippe bodywarmers van merken zoals Pikeur, HV Polo, Harry's Horse en Horka. De Summer Sale is geldig zolang de voorraad strekt, maar hurry up, want op=op.
Meer informatie

*Feestaanbiedingen en winacties bekend!* Vrijdag 29 april: feestelijke opening 9e Epplejeck filiaal Den Haag

woensdag, 20 april 2016

De zweetdruppels staan nog op ons voorhoofd, maar het is weer gelukt: op 29 april om 14:00 uur opent Epplejeck Horse & Rider Superstore Den Haag officieel haar deuren! Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en maken we er weer een spectaculair feestje van!
Meer informatie

Indoor Tentenkamp XXL Drachten

woensdag, 23 maart 2016

Epplejeck ruimt op! En niet zo'n beetje ook. De lente is begonnen en daarom is het tijd voor een super voorjaarsschoonmaak in de vorm van twee absolute MEGA sales! Kom jij ook koopjes scoren vanaf 1 euro en profiteren van kortingen tot 75% in het magazijn in Drachten?
Meer informatie

Het verhaal van twee marketing toppers in spé

maandag, 21 december 2015

Wij zijn Lisanne en Sanne en sinds september 2015 lopen wij stage op de marketingafdeling van Epplejeck, op het hoofdkantoor in Drachten. Via deze blog geven wij jullie een kijkje achter de schermen op de marketingafdeling en vertellen we waar wij ons zoal mee bezig houden!
Meer informatie

Winnaars winacties Epplejeck Rotterdam bekend!

dinsdag, 03 november 2015

Donderdag 15 oktober was het dan zover: de feestelijke en spectaculaire opening van Epplejeck Rotterdam! Jaja, ons 8e filiaal alweer! Wat zijn we trots :) Om dit heugelijke feit te vieren kon je tijdens de opening (en nog een paar weken daarna) mee doen met super gave winacties. Zo kon je een Epplejeck zadel naar keuze winnen (ja, je leest het goed), kans maken op één van de 5 BR Event setjes, of één van de fantastische Ariat prijzen in de wacht slepen.
Meer informatie

Opening Epplejeck Rotterdam groot succes!

donderdag, 15 oktober 2015

Nee het was geen Apple Store, maar een EppleJECK SUPERSTORE die gisteren haar deuren opende in Rotterdam! Al kwamen de uitzinnige taferelen wel verdacht veel overeen. De eerste klanten stonden ’s ochtends in alle vroegte al voor de deur, er zeker van te zijn dat ze bij de gelukkige eerste 250 klanten zaten die een rijbroek voor 1 euro kregen!
Meer informatie
  • van 4
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!