Nieuws

Heropening Groningen

woensdag, 30 september 2020

Yes! De verbouwing van ons nieuwe filiaal in Groningen is klaar en wauw! Wat is het mooi geworden! Een totale metamorfose, je herkent het niet meer terug. Op woensdag 30 september gaan de deuren van ons filiaal in Groningen opnieuw open. Dat is natuurlijk reden voor een feestje! Check in deze blog de foto’s van ons verbouwde filiaal en geniet mee van de verbouwing!
Meer informatie

New in stock: VEREDUS

dinsdag, 22 september 2020

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd aan ons assortiment: Veredus! In de jaren 90 is dit Italiaanse merk begonnen aan hun spring- en dressuurlijn. Ondertussen is Veredus wereldwijd bekend en gewaardeerd voor de optimale bescherming van sportpaarden.
Meer informatie

Epplejeck Hengelo officieel geopend

donderdag, 03 september 2020

Na weken van hard werken en voorbereiden was het afgelopen woensdag 2 september eindelijk zover: de opening van ons nieuwe filiaal in Hengelo! En dat was natuurlijk reden voor een feestje! Check in deze blog de foto's en een video van ons nieuwe filiaal en geniet mee van de feestelijke opening.
Meer informatie

Opening Hengelo bekend

vrijdag, 21 augustus 2020

Lang op gewacht, maar de deuren van ons dertiende filiaal gaan binnenkort open. Hengelo, ben je er klaar voor?! Maar hoe gaan we het vieren? En hoe ziet het filiaal in Hengelo er uit?
Meer informatie

Nieuw filiaal: we gaan naar Hengelo-o-o!

woensdag, 08 juli 2020

Waar was jij op zondag 28 juni om 18:30? Hét moment dat wij op Facebook aankondigden dat er een nieuw Epplejeck filiaal wordt geopend, maar waar dan?!
Meer informatie

Epplejeck Kür op muziek

woensdag, 24 juni 2020

Jeej! We mogen weer een beetje op wedstrijd, nou ja eigenlijk heet het een meetmoment. Maar voor iedereen die nog niet op pad gaat en fit wil blijven of graag een uitdaging aan wil gaan, hebben wij samen met We All Ride de enige echte "Epplejeck Kür op muziek" gelanceerd! Of je nu je eigen paard hebt of niet, beginner of gevorderd bent, iedereen mag meedoen met deze wedstrijd. Heb jij altijd al je eigen kür willen rijden of geniet je enorm van het mooie geheel? Dit is je kans om het echt te doen!
Meer informatie
  • van 6
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!