Nieuws

Opening Epplejeck Rotterdam donderdag 15 oktober!

dinsdag, 06 oktober 2015

Jaja, het hoge woord is er uit! Op donderdag 15 oktober om 14:00 uur opent Epplejeck Rotterdam officieel haar deuren! Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en zijn er super veel feestacties! Zo krijgen de eerste 250 klanten een Epplejeck rijbroek voor maar 1 euro! Er worden gratis goodiebags uitgedeeld en je kunt een zadel winnen! Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog héél veel kortingsaanbiedingen, maar die houden wij nog eventjes geheim.
Meer informatie

Het zoek geraakte EJ pakket

dinsdag, 15 september 2015

Er was eens...een pakket voor een klant uit Assen. In Groningen was iemand vergeten om een adressticker op het webpakket te plakken (ag ja we zijn ook maar mensen). Dus team Groningen besloot op zoek te gaan naar het pakket; dit was nadat ze de winkel hadden afgesloten op de koopavond. Na eerst bij het depot van de brieven geweest te zijn, kwamen ze uiteindelijk terecht in Kolham....
Meer informatie

De verbouwing is in volle gang!

dinsdag, 15 september 2015

Wow! Wat hebben jullie ons vorige week super geholpen met het leegruimen van de winkel! Afgelopen zaterdag profiteerden de laatste klanten van koopjes, bodemprijzen en euroknallers. Na een druk bezochte week, was het ook zaterdag weer volle bak in Rotterdam. En daar zijn wij super blij mee.
Meer informatie

Hyporama verbouwingsuitverkoop Rotterdam in volle gang

dinsdag, 08 september 2015

Nog tot en met zaterdag; echt alles moet weg, nu nog meer in prijs verlaagd. Super veel koopjes v.a. 1 euro of met 75% korting en 25% korting op de rest van alle artikelen! Wees er snel bij want Op=Op!
Meer informatie

Op reis met het inkoopteam

donderdag, 03 september 2015

Elk jaar gaan een aantal van ons op inspiratiereis met het inkoopteam. Heerlijk een dag lang alle trends spotten voor het nieuwe inkoopseizoen. De komende weken duikt ons inkoopteam namelijk alweer in de mode voor zomer 2016! Eén van de eerste kick-offs is de Spoga Horse in Keulen. Ook wij sloegen deze mogelijkheid niet af en stapten met een hele club in de auto en gingen ons inkoopteam achterna.
Meer informatie

Afterpay: eerst kijken dan kopen

dinsdag, 01 september 2015

Ben je heerlijk online aan het shoppen maar heb je nou net je pinpas niet bij de hand? No worries, bij Epplejeck kun je gemakkelijk en veilig achteraf betalen. Kies tijdens het bestelproces voor Afterpay en je ontvangt na het afronden van je bestelling per mail je digitale factuur. Handig toch?!
Meer informatie
  • van 4
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!