Nieuws

Epplejeck breidt uit

dinsdag, 01 september 2015

Wij hebben super nieuws! Zeer binnenkort opent Epplejeck een nieuw filiaal. Alle Epplejeck klanten in omgeving Zuid-Holland, jullie gebeden zijn gehoord, want in oktober opent Epplejeck haar nieuwe deuren in Rotterdam! In de afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten, want met de opening van dit achtste Epplejeck filiaal in Rotterdam zijn wij nog niet klaar.
Meer informatie

Epplejeck absolute winnaar Bit Advertentieverkiezing

zondag, 30 augustus 2015

'Wat voor advertentie zullen we maken om Bit in het zonnetje te zetten?’ En: ‘Het moet wel iets ludieks, iets typisch Epplejeck zijn.’ Dit waren de eerste reacties die door het kantoor zweefden toen we deze opdracht kregen; maak de meest grapppige, stijvolle en opvallende advertentie ter ere van het 20-jarig bestaan van Bit Magazine.
Meer informatie
  • van 4
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!