Nieuws

De verbouwing is in volle gang!

dinsdag, 15 september 2015

Wow! Wat hebben jullie ons vorige week super geholpen met het leegruimen van de winkel! Afgelopen zaterdag profiteerden de laatste klanten van koopjes, bodemprijzen en euroknallers. Na een druk bezochte week, was het ook zaterdag weer volle bak in Rotterdam. En daar zijn wij super blij mee.
Meer informatie

Hyporama verbouwingsuitverkoop Rotterdam in volle gang

dinsdag, 08 september 2015

Nog tot en met zaterdag; echt alles moet weg, nu nog meer in prijs verlaagd. Super veel koopjes v.a. 1 euro of met 75% korting en 25% korting op de rest van alle artikelen! Wees er snel bij want Op=Op!
Meer informatie

Op reis met het inkoopteam

donderdag, 03 september 2015

Elk jaar gaan een aantal van ons op inspiratiereis met het inkoopteam. Heerlijk een dag lang alle trends spotten voor het nieuwe inkoopseizoen. De komende weken duikt ons inkoopteam namelijk alweer in de mode voor zomer 2016! Eén van de eerste kick-offs is de Spoga Horse in Keulen. Ook wij sloegen deze mogelijkheid niet af en stapten met een hele club in de auto en gingen ons inkoopteam achterna.
Meer informatie

Afterpay: eerst kijken dan kopen

dinsdag, 01 september 2015

Ben je heerlijk online aan het shoppen maar heb je nou net je pinpas niet bij de hand? No worries, bij Epplejeck kun je gemakkelijk en veilig achteraf betalen. Kies tijdens het bestelproces voor Afterpay en je ontvangt na het afronden van je bestelling per mail je digitale factuur. Handig toch?!
Meer informatie

Epplejeck breidt uit

dinsdag, 01 september 2015

Wij hebben super nieuws! Zeer binnenkort opent Epplejeck een nieuw filiaal. Alle Epplejeck klanten in omgeving Zuid-Holland, jullie gebeden zijn gehoord, want in oktober opent Epplejeck haar nieuwe deuren in Rotterdam! In de afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten, want met de opening van dit achtste Epplejeck filiaal in Rotterdam zijn wij nog niet klaar.
Meer informatie

Epplejeck absolute winnaar Bit Advertentieverkiezing

zondag, 30 augustus 2015

'Wat voor advertentie zullen we maken om Bit in het zonnetje te zetten?’ En: ‘Het moet wel iets ludieks, iets typisch Epplejeck zijn.’ Dit waren de eerste reacties die door het kantoor zweefden toen we deze opdracht kregen; maak de meest grapppige, stijvolle en opvallende advertentie ter ere van het 20-jarig bestaan van Bit Magazine.
Meer informatie
  • van 6
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!