Trends & Tips

Gastblog LeMieux: welke beenbescherming heb ik nodig?

woensdag, 31 maart 2021

Tijdens een dressuurtraining kan het handig zijn om beenbescherming te gebruiken voor jouw paard. De beenbeschermers kunnen niet alleen oppervlakkige wondjes door strijken of aantikken voorkomen, maar ondersteunen ook bij schokabsorbatie tijdens zwaardere oefeningen. Afhankelijk van de reden waarom je bescherming nodig hebt, zijn er verschillende opties. Wij geven je graag tips voor de beste beenbescherming.
Meer informatie

Kirsten uit Den Haag test hoofdstel PresTeq Fay Sport

woensdag, 17 maart 2021

Mijn naam is Kirsten Duijvestijn, een twintigjarige springamazone uit Den Haag. Ik ben de dochter van Jeroen Duijvestijn, eigenaar van manege Berestein. Wij bezitten naast manegepaarden nog ongeveer 10 sportpaarden die variëren van leeftijd en niveau. Samen met mijn vader beleren wij jonge paarden onder het zadel en deze trainen wij tot internationaal niveau.
Meer informatie

Leer je paard in 5 stappen kusjes geven

vrijdag, 05 februari 2021

Valentijnsdag heeft alles te maken met liefde, en er is niets en niemand van wie we meer houden dan onze paarden. En hoewel elk paard waarschijnlijk heel veel kusjes op zijn neus moet doorstaan van hun baasjes, zou het leuk zijn om ons paard ook wel eens een kusje aan ons terug te laten geven toch?
Meer informatie

Carrot Cake Day

woensdag, 03 februari 2021

Vandaag is het woensdag 3 februari. En dit is niet zomaar een dag want het is vandaag Carrot Cake Day! Dé perfecte dag om je favoriete viervoeter te verrassen met een heerlijke worteltjestaart waarbij hij zijn hoefjes af zal likken.
Meer informatie

Pavo Health Boost voor de beste weerstand

woensdag, 20 januari 2021

Wat moet je doen bij een verhuizing of een andere prominente verandering in de omgeving van je paard? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Meer informatie

Pavo Fertile: alles voor een drachtige merrie

woensdag, 13 januari 2021

We kunnen er allemaal van genieten; een weiland met merries en veulentjes. Zelfs de stoerste mannen hebben een klein “aw…” momentje als ze voorbij rijden. Maar soms is het best lastig om je merrie drachtig te krijgen.
Meer informatie
  • van 11
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!