Trends & Tips

Een echte must have- de HV POLO Favouritas collectie

zondag, 12 september 2021

HV POLO, where sports meets fashion. Elk seizoen komt HV POLO met een nieuwe collectie voor paard en ruiter. Bij elke collectie wordt er gebruik gemaakt van de laatste trends op het gebied van materiaal, stoffen en kleuren die passen bij het nieuwe seizoen. Zo heb je de meest leuke setjes die helemaal van deze tijd zijn! In deze blog lichten wij de 4 populairste producten uit van de Favouritas collectie.
Meer informatie

Help, ik heb een nieuwe cap nodig

donderdag, 09 september 2021

Vandaag is het International Helmet Awareness Day. Op deze dag wordt er extra aandacht gegeven aan waarom een cap zo belangrijk is. Daarom leggen wij van a tot z uit waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een veiligheidshelm en wanneer deze vervangen moet worden.
Meer informatie

Tip van Epplejeck: rijbroek euro-star Airflow

woensdag, 08 september 2021

De keuze uit rijbroeken is reuze, waardoor het soms lastig is om de juiste rijbroek uit te kiezen. In deze blog vertellen we je meer over de Airflow rijbroek van euro-star, een echte musthave!
Meer informatie

Tip voor mensen die van donkerblauwe setjes houden

donderdag, 02 september 2021

De kleur donderblauw is niet meer weg te denken in de paardenwereld, en wij snappen waarom! Het is eenvoudig te combineren met andere kleuren en het heeft een stijlvolle look. Daarom laten wij ons favoriete donkerblauwe/ zilveren set voor je paard zien van het merk Busse.
Meer informatie

De Dani G X Euro-star collectie

maandag, 30 augustus 2021

Euro-star heeft een nieuwe collectie uitgebracht! In deze blog vertellen wij alles over hoe de collectie tot stand is gekomen.
Meer informatie

Welk zweetdeken voor warme dagen?

donderdag, 19 augustus 2021

Wat is het warm hé!? Niet alleen wij, maar ook onze paarden kunnen last hebben van de warmte. Wat doe je nou als het zo warm is al vandaag en je na een training gebruik wilt maken van een zweetdeken om jouw paard sneller af te laten koelen?
Meer informatie
  • van 13
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!