Trends & Tips

De ruwvoeranalyse van Pavo

donderdag, 01 oktober 2020

De belangrijkste voedingsbron voor paarden is ruwvoer. Ruwvoer is onder andere gras, hooi en voordroogkuil. Het is belangrijk bij shetlanders, koudbloeden, warmbloeden en zelfs bij Olympisch kampioenen. Het gemiddelde rantsoen van een paard bestaat dagelijks voor zeventig tot honderd procent aan ruwvoer. Dat is dus bijna al zijn eten! Maar heeft jouw ruwvoer wel genoeg voedingswaarde en heeft jouw gras wel de kwaliteiten die het zou moeten bezitten?
Meer informatie

Zijn honden en paarden stiekem familie?

maandag, 22 juni 2020

Je hond in de stal en je paard op de bank, raar idee toch? Komt dat vooral door de grootte? Of het feit dat je er nog nooit over na hebt gedacht? Als je hond meegaat naar stal heeft hij het vaak druk met snuffelen en is overrompeld van blijdschap. Andersom is jouw paard in huis vast blij met alle appels in de fruitschaal.
Meer informatie

De 12 stappen van online bestellen...

dinsdag, 16 juni 2020

Eigenlijk gaat het online shoppen bij iedereen hetzelfde. Wij hebben voor jou de herkenbare momenten uitgedrukt in de leukste gif-jes!
Meer informatie

Wat moet ik doen om mijn stal te onderhouden?

maandag, 15 juni 2020

Aan het begin, en in een oogopslag, lijkt het niet zo’n probleem: je stal netjes en veilig houden. Het bijhouden van alle verantwoordelijkheden daarentegen wel. Regelmatig onderhoud en verbeteringen helpen om het zo simpel en geordend mogelijk te houden. Ook zorgt dit voor minder kosten en uiteindelijk minder tijd.
Meer informatie

Top 5 staycations voor jou en je paard

woensdag, 27 mei 2020

Kamperen in het weiland, zonnen in de buitenbak of afkoelen met de tuinslang, hoe jouw staycation er deze zomer ook uitziet, we got you. Met de juiste middelen wordt een staycation met je paard namelijk dubbel zo leuk! We hebben daarom onze top 5 staycation-bestemmingen voor jou op een rij gezet.
Meer informatie

Moederdag komt eraan!

maandag, 04 mei 2020

Nog minder dan één week en het is al Moederdag. Maar hoe kun je jouw moeder in het zonnetje zetten als ze zelf het zonnetje is?
Meer informatie
  • van 10
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!