Trends & Tips

De juiste rijbroek: waar moet ik op letten?

maandag, 07 juni 2021

We hebben allemaal wel eens een verkeerde aankoop gedaan wat betreft rijbroeken en rijleggings. Je hebt een aantal rijbroeken in de kast liggen maar toch doe je vaak die ene rijbroek of rijlegging weer aan omdat die het meest comfortabel zit. De 'verkeerde' aankopen trek je niet aan en blijven in de kast liggen met een hoopje stof er op. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je geen verkeerde aankopen meer doet? Lees snel verder in deze blog en wij vertellen je waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe rijbroek/rijlegging.
Meer informatie

Musthaves voor de zomer

woensdag, 02 juni 2021

Yay! Het mooie weer staat eindelijk weer voor de deur. Hier zijn wij met zijn allen enorm aan toe na al die regen van afgelopen tijd. Heb jij keuzestress omdat je niet goed voorbereid bent op het warmere weer? No worries! Wij hebben alle musthaves voor jou op een rijtje gezet. En het leuke is, deze items zijn allemaal in de sale!
Meer informatie

K9 Horse: happiness is a good hair day

donderdag, 27 mei 2021

De natuurlijke paardenverzorgingsproducten van K9 Horse zijn echte musthaves voor de optimale verzorging voor elk type paard of pony. K9-producten zijn gemakkelijk te gebruiken en geven elke keer weer verbluffende resultaten. Droom jij van een paard met een mega gezonde en glanzende vacht? Ben je het zat om uren bezig te zijn met het uitkammen van de staart en manen van je paard? Wil jij dat je paard er tijdens een wedstrijd uitziet alsof hij net een bezoekje heeft gebracht bij een van de duurste en populairste kappers ter wereld? Lees dan snel verder in deze blog!
Meer informatie

Spieren opbouwen en verzorgen? Gebruik deze tips!

dinsdag, 20 april 2021

Als je fanatiek met je paard aan het trainen bent, wil je de spieren extra ondersteunen. Naast de juiste training en een goede balans tussen inspanning en ontspanning, kan je met behulp van voeding ook een bijdrage leveren.
Meer informatie

Kirsten uit Den Haag test hoofdstel PresTeq Fay Sport

woensdag, 17 maart 2021

Mijn naam is Kirsten Duijvestijn, een twintigjarige springamazone uit Den Haag. Ik ben de dochter van Jeroen Duijvestijn, eigenaar van manege Berestein. Wij bezitten naast manegepaarden nog ongeveer 10 sportpaarden die variëren van leeftijd en niveau. Samen met mijn vader beleren wij jonge paarden onder het zadel en deze trainen wij tot internationaal niveau.
Meer informatie

Leer je paard in 5 stappen kusjes geven

vrijdag, 05 februari 2021

Valentijnsdag heeft alles te maken met liefde, en er is niets en niemand van wie we meer houden dan onze paarden. En hoewel elk paard waarschijnlijk heel veel kusjes op zijn neus moet doorstaan van hun baasjes, zou het leuk zijn om ons paard ook wel eens een kusje aan ons terug te laten geven toch?
Meer informatie
  • van 12
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!