Trends & Tips

Moederdag komt eraan!

maandag, 04 mei 2020

Nog minder dan één week en het is al Moederdag. Maar hoe kun je jouw moeder in het zonnetje zetten als ze zelf het zonnetje is?
Meer informatie

Pilling: wat is het en wat kun je er aan doen?

woensdag, 29 april 2020

Je kent het wel: pilling op je favoriete rijbroek of je paard haar lievelingszadeldek. Betekent dit nou dat je dure jas eigenlijk van slechte kwaliteit is? Veel mensen denken dat, maar dat is absoluut niet het geval!
Meer informatie

Shine bright: de jas PK Kjento

woensdag, 22 april 2020

Heb je nog een jas nodig? Of wil je, je ogen laten verblinden door een, letterlijk, schitterende jacket? PK got you covered!
Meer informatie

Evelien's leerverzorging

woensdag, 15 april 2020

Mijn naam is Evelien en ik ben werkzaam op de logistieke afdeling van Epplejeck. Momenteel zit ik met lichte griepklachten thuis, waardoor ik tussendoor genoeg tijd heb om mijn tuig te poetsen. Ik ben een echte recreatieruiter. Dressuur, springen, crossen en horseboarden. Mijn haflinger Atje draait nergens zijn hoef voor om. Maar het allerliefste maken we de bossen onveilig. Hierdoor heeft mijn tuig behoorlijk wat te verduren. Na een buitenrit zit alles onder het zand en modder, van mijn laarzen tot aan mijn zadel. In deze blog laat ik jullie dan ook zien hoe en met welke producten ik mijn tuig poets.
Meer informatie

Click en go met GoLeyGo

maandag, 30 maart 2020

Heb jij er ook zo een op stal? Een paard dat lastig te pakken is in de weide? En je al blij bent dat je bij hem in de buurt kan komen. En net wanneer je het touw wil vastklikken aan het halster, je mis klikt en die sneaky basterd er toch weer vandoor schiet? Ben je iedere keer weer onnodig aan het worstelen met het halstertouw vast te klikken aan het halster? Of dat er weer zand in de musketon zit en je het clipje niet meer open krijgt? Voor al die kleine 'aargh' momenten heeft GoLeyGo dé oplossing. Nieuwsgierig geworden? Je leest er alles over in deze blog.
Meer informatie

Thuisblijf tips met kids!

donderdag, 26 maart 2020

Moeder en ej-er Marije zit net als velen van jullie sinds een week 24/7 thuis met haar (inmiddels niet meer zulke) lieftallige kids. En de struggle is real! Hoe kun je jouw (b)engeltjes dag in dag uit vermaken en jezelf wat rust gunnen zonder ze naar opa en oma te sturen? No worries, Marije heeft 5x de beste thuisblijf tips met kids voor je!
Meer informatie
  • van 9
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!