Trends & Tips

Pavo Fertile: alles voor een drachtige merrie

woensdag, 13 januari 2021

We kunnen er allemaal van genieten; een weiland met merries en veulentjes. Zelfs de stoerste mannen hebben een klein “aw…” momentje als ze voorbij rijden. Maar soms is het best lastig om je merrie drachtig te krijgen.
Meer informatie

Zo help jij jouw viervoeter de winter door!

donderdag, 07 januari 2021

De wintertijd is alweer aangebroken. Je kent het vast wel. Je zit ’s avonds heerlijk op de bank onder een kleedje te netflixen met een kop warme chocolademelk in je handen. En terwijl jij heerlijk warm onder dat kleedje zit is het buiten koud en donker. Je vraagt je dan ook vast wel eens af hoe jouw paard de winterperiode ervaart. Allerlei vragen komen in je hoofd opspelen zoals: Heeft mijn paard het snel koud? Heeft mijn paard extra voer nodig? Of moet ik mijn training aanpassen wanneer het buiten vriest? In deze blog hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je voor je trouwe viervoeter kunt doen zodat hij of zij gezond en wel de winter doorkomt.
Meer informatie

Sterk, sterker, sterkst: Deken Horsegear Extreme

dinsdag, 01 december 2020

Is jouw paard een dekensloper en zijn je nieuw aangeschafte dekens al na enkele dagen kapot? Dan is de nieuwe Horsegear Extreme deken wellicht jouw nieuwe musthave voor de wintermaanden! Deze Extreme sterke deken is voorzien van een unieke 1680 denier ripstof. Dit maakt de deken maar liefst 1000 denier sterker dan een gemiddelde outdoordeken! Deze supersterke outdoordeken is daarnaast ademend en erg comfortabel dankzij zijn perfecte pasvorm. De deken is waterdicht en voorzien van een warme 300 grams vulling.
Meer informatie

De ruwvoeranalyse van Pavo

donderdag, 01 oktober 2020

De belangrijkste voedingsbron voor paarden is ruwvoer. Ruwvoer is onder andere gras, hooi en voordroogkuil. Het is belangrijk bij shetlanders, koudbloeden, warmbloeden en zelfs bij Olympisch kampioenen. Het gemiddelde rantsoen van een paard bestaat dagelijks voor zeventig tot honderd procent aan ruwvoer. Dat is dus bijna al zijn eten! Maar heeft jouw ruwvoer wel genoeg voedingswaarde en heeft jouw gras wel de kwaliteiten die het zou moeten bezitten?
Meer informatie

Zijn honden en paarden stiekem familie?

maandag, 22 juni 2020

Je hond in de stal en je paard op de bank, raar idee toch? Komt dat vooral door de grootte? Of het feit dat je er nog nooit over na hebt gedacht? Als je hond meegaat naar stal heeft hij het vaak druk met snuffelen en is overrompeld van blijdschap. Andersom is jouw paard in huis vast blij met alle appels in de fruitschaal.
Meer informatie

De 12 stappen van online bestellen...

dinsdag, 16 juni 2020

Eigenlijk gaat het online shoppen bij iedereen hetzelfde. Wij hebben voor jou de herkenbare momenten uitgedrukt in de leukste gif-jes!
Meer informatie
  • van 10
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!