Wensenlijst Categorieën

Trends & Tips

Nieuw! eQuick beenbescherming

dinsdag, 03 juli 2018

Beenbeschermers met technische innovaties, niks nieuws toch? Dan heb je de gepatenteerde beenbescherming van ons nieuwe merk eQuick nog niet ontdekt! EQuick heeft hoogwaardige beenbescherming met eFluidgel-technologie. Gel in een beenbeschermer? Ja, echt waar! Je leest er hieronder alles over.
Meer informatie

Ariat Heritage Contour II – een superzachte en elegante rijlaars

woensdag, 20 juni 2018

Geniet jij elke dag op stal van heerlijk comfortabele ‘Ariats’? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Ariat Heritage Contour II is een nieuwe laars in het assortiment van Ariat. Deze rijlaars is nog comfortabeler en superelegant om te zien. Een perfecte combinatie voor op stal en tijdens het rijden.
Meer informatie

New kid on the block: Trust Equestrian

dinsdag, 05 juni 2018

New kid on the block! Vanaf nu hebben wij de bitten van Trust Equestrian in ons assortiment. Dit betekent nog meer keuze en daar kun je best wat hulp bij gebruiken dachten wij. Daarom deze blog, zodat je helemaal op de hoogte bent van alle ins en outs van dit gave merk.
Meer informatie

Gouden scheertips: van ongetemde berenvacht naar een prachtige coupe

woensdag, 25 oktober 2017

Begint de vacht van jouw paard steeds meer te lijken op die van een ongetemde beer? Zit je er aan te denken om je paard een nieuwe coupe te geven en met een scheerapparaat aan de slag te gaan? Wij zetten alle punten omtrent het scheren van je paard voor je op een rij zodat jij weet wat je moet doen.
Meer informatie

Het dilemma dat neusriemen heet!

woensdag, 30 augustus 2017

Neusriemen komen in verschillende soorten met ieder een andere inwerking voor. Niet iedere neusriem is geschikt voor ieder paard, maar welke neusriem is dan het meest geschikt voor jouw paard? Een lage neusriem, Mexicaanse, Engelse of gecombineerde neusriem… Door de bomen kun je soms het bos niet meer zien en is het lastig om de juiste keuze te maken. Heb jij er moeite mee of ben jij benieuwd wat de werking is van de verschillende neusriemen? No worries: lees dan hieronder de blog. Uiteraard hebben we weer gave hoofdstellen toegevoegd met de verschillende neusriemen. Echte musthaves!
Meer informatie

De trend van dit moment: de rijlegging!

woensdag, 07 juni 2017

De kans is groot dat je het woord rijlegging of paardrijlegging de afgelopen weken voorbij hebt zien of horen komen, want het is dé trend van dit moment! Het is modern, fashion en vooral sportief! Wat is er nu zo bijzonder aan deze broeken en waarom mag dit item niet ontbreken in jouw garderobe de komende zomer?
Meer informatie

Epplejeck deelt cookiebeleid uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!