Trends & Tips

Een uitrijdeken voor je paard

donderdag, 14 november 2019

Welke uitrijdeken kun je nou het beste kiezen en waarvoor is een uitrijdeken eigenlijk belangrijk? Een uitrijdeken, ook wel nierdeken genoemd, is vooral erg fijn in de wintermaanden. Je kunt zo’n deken namelijk gebruiken tijdens het loswerken en uitstappen van je paard.
Meer informatie

Welke maat deken heeft jouw paard nodig?

dinsdag, 05 november 2019

Er zijn veel soorten, maten en merken dekens. We snappen wanneer je de weg in het oerwoud bent kwijtgeraakt. Vooral het kiezen van de juiste maat deken kan best lastig zijn. Wij hebben hier handige meettips voor!
Meer informatie

Ben jij zichtbaar in het donker? Reflectie voor jou én je paard

donderdag, 24 oktober 2019

Je ziet het helaas nog te vaak wanneer je onderweg bent, een fietser of wandelaar zonder verlichting. Levensgevaarlijk! Het wordt ’s avonds weer vroeg donker en de kans is groot dat jij weer met je paard naar de binnenbak gaat om te trainen. Ideaal wanneer deze binnenbak op loopafstand is, maar heb jij voldoende verlichting om jezelf én je paard in het donker zichtbaar te maken? In het assortiment van Epplejeck hebben wij aan alles gedacht om te zorgen dat jij in het donker veilig met je paard op pad kunt.
Meer informatie

Winter survival: Hoe houd jij je voeten warm en droog?

dinsdag, 15 oktober 2019

Ben jij ook helemaal klaar met koude voeten tijdens het uitmesten of paardrijden? Dan zijn goede laarzen of schoenen erg belangrijk. Het is dus tijd om na te denken over welke schoenen of laarzen je nodig hebt tijdens het winterseizoen. In deze blog kijken we naar onze favoriete (rij)laarzen en schoenen voor deze herfst en winter!
Meer informatie

Shake it off: maak je klaar voor het verhaarseizoen!

dinsdag, 01 oktober 2019

Bye, bye lange zomeravonden en welkom koud weer, korte dagen en losse haren die overal zitten, behalve op je paard. Het is weer tijd voor de verhaarperiode. Het is minder lang licht en de temperatuur daalt; dit is het teken voor je paard om zich voor te bereiden op de koude periode. De zomervacht wordt verwisseld voor een warme winterjas. Tegenwoordig zijn er genoeg hulpmiddelen om je paard te helpen verharen en die ervoor zorgen dat je er zelf niet uit komt te zien als een fluffy troetelbeertje, ervan uitgaande dat je deze ambitie niet hebt ;p
Meer informatie

Trotseer de kou met de Thermo Overbroek

dinsdag, 08 januari 2019

Het koude seizoen brengt onvermijdelijk onstuimig weer met zich mee. Door de regenbuien en harde wind wens je dat je lekker warm en droog binnen zat. Je trainingen resulteren in bovenbenen die aanvoelen alsof ze bevroren zijn en je kan daardoor niet wachten om onder de warme douche te springen. Gelukkig hebben we een oplossing voor dit probleem, helaas neemt het ook meteen je beste excuus “Het is te koud om te rijden” weg. ;) Lees alles over de Pfiff Thermo Overbroek in deze blog.
Meer informatie
  • van 8
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!