Trends & Tips

Click en go met GoLeyGo

maandag, 30 maart 2020

Heb jij er ook zo een op stal? Een paard dat lastig te pakken is in de weide? En je al blij bent dat je bij hem in de buurt kan komen. En net wanneer je het touw wil vastklikken aan het halster, je mis klikt en die sneaky basterd er toch weer vandoor schiet? Ben je iedere keer weer onnodig aan het worstelen met het halstertouw vast te klikken aan het halster? Of dat er weer zand in de musketon zit en je het clipje niet meer open krijgt? Voor al die kleine 'aargh' momenten heeft GoLeyGo dé oplossing. Nieuwsgierig geworden? Je leest er alles over in deze blog.
Meer informatie

Thuisblijf tips met kids!

donderdag, 26 maart 2020

Moeder en ej-er Marije zit net als velen van jullie sinds een week 24/7 thuis met haar (inmiddels niet meer zulke) lieftallige kids. En de struggle is real! Hoe kun je jouw (b)engeltjes dag in dag uit vermaken en jezelf wat rust gunnen zonder ze naar opa en oma te sturen? No worries, Marije heeft 5x de beste thuisblijf tips met kids voor je!
Meer informatie

De nieuwe euro-star zomercollectie!

donderdag, 19 maart 2020

Van passie tot perfectie is hét begrip bij de nieuwe zomercollectie van euro-star. Met de innoverende en fashionable artikelen van deze collectie worden jij en jouw paard het perfecte team.
Meer informatie

Shake it off: maak je klaar voor het verhaarseizoen!

donderdag, 06 februari 2020

Bye, bye koude winter, we gaan richting het vrolijke voorjaar! De dagen worden langer en losse haren zitten overal, behalve op je paard. Het is weer tijd voor de verhaarperiode. Het is langer licht en de temperatuur stijgt langzaam; dit is het teken voor je paard om zich voor te bereiden op de warme zomermaanden. Jouw fluffy teddybeer zijn vacht maakt weer plaats voor een zomervacht. Tegenwoordig zijn er genoeg hulpmiddelen om je paard te helpen verharen. Tijd voor een plan der campagne om jouw paard klaar te maken voor de zomermaanden!
Meer informatie

Nieuwe collectie Equestrian Squad

maandag, 20 januari 2020

Kijk je nu al uit naar het voorjaar en zijn de winterse kleuren niet helemaal jouw smaak? Dan is de nieuwe collectie van Equestrian Squad zeker iets voor jou! Deze hippe en kleurrijke collectie brengt iedereen in een happy mood.
Meer informatie

Een uitrijdeken voor je paard

donderdag, 14 november 2019

Welke uitrijdeken kun je nou het beste kiezen en waarvoor is een uitrijdeken eigenlijk belangrijk? Een uitrijdeken, ook wel nierdeken genoemd, is vooral erg fijn in de wintermaanden. Je kunt zo’n deken namelijk gebruiken tijdens het loswerken en uitstappen van je paard.
Meer informatie
  • van 9
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!