Trends & Tips

De trend van dit moment: de rijlegging!

woensdag, 07 juni 2017

De kans is groot dat je het woord rijlegging of paardrijlegging de afgelopen weken voorbij hebt zien of horen komen, want het is dé trend van dit moment! Het is modern, fashion en vooral sportief! Wat is er nu zo bijzonder aan deze broeken en waarom mag dit item niet ontbreken in jouw garderobe de komende zomer?
Meer informatie

Uitgelicht door EJ-er Mariëtte: de clicker

dinsdag, 09 mei 2017

EJ-er Mariëtte gebruikt al heel wat jaren de clicker om zowel de hond als de paarden te trainen. Nu Epplejeck de clicker ook in het assortiment heeft, maakt ze jullie graag net zo enthousiast over het gebruik hiervan en hoopt ze dat jullie hier ook veel plezier aan zullen beleven. Waar het enthousiasme vandaan komt? Lees het hieronder!
Meer informatie

EHBO bij paarden

woensdag, 15 februari 2017

Hoe voorzichtig en oplettend je ook bent, het kan bij iedereen gebeuren; van het één op andere moment wordt je paard ziek of hij verwondt zichzelf. Soms moet je als eigenaar snel handelen om erger te voorkomen voordat de dierenarts arriveert. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dit geldt zeker voor paarden, want oh wat zijn het soms ook brokkenpiloten! Een zekere kennis van EHBO is een must en een EHBO koffer met de basis artikelen waarmee je jouw paard kunt helpen mocht dit nodig zijn komt vroeg of laat van pas.
Meer informatie

Verveling op stal

dinsdag, 07 februari 2017

Koning winter komt ons aankomende week weer verblijden met zijn aanwezigheid. Sommige paarden staan in de zomer en winter altijd buiten, waar ze ook beschikking hebben over een fijne schuilstal. Dit is niet voor ieder paard weggelegd, met het gevolg dat paarden winterdag meer op stal staan dan in de zomer. Op stal slaat de verveling vaak snel toe. Verveling kan omslaan in stress, wat tot stalondeugden kan leiden. Heb jij wel eens kritisch naar je paard gekeken en je afgevraagd of hij nog wel happy in zijn stal staat? Hieronder vind je een aantal tips waarmee je jouw paard wat afleiding kan geven, op stal en in het land. Want met simpele tips en trucs heeft je paard meer plezier, ook als hij langer op stal moet staan!
Meer informatie

Wij helpen je met je goede voornemens

woensdag, 28 december 2016

1 januari, daar ben je weer. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dus tijd voor goede voornemens! Een gezonde levensstijl staat bij velen bovenaan. Heb jij je ook voorgenomen om in 2017 meer aan je eigen fitheid en conditie te gaan werken? Daar kunnen we je bij helpen. Wij hebben namelijk een aantal fitnessoefeningen op een rijtje gezet die ook specifiek bijdragen aan je ruitervaardigheden en waar je gemakkelijk thuis mee aan de slag kunt gaan!
Meer informatie

Help, ik heb het Sinterklaas lootje van een paardengek getrokken!

vrijdag, 25 november 2016

Traditiegetrouw vier je ook dit jaar weer pakjesavond met je familie, hartstikke leuk! 'Piece of cake' denk je terwijl je de naam van het lootje ziet; je hebt namelijk het lootje van een paardengek eruit gevist! Maar wat geef je en hoe blijf je binnen het budget? Een cadeaubon is net zo onpersoonlijk als een kerstkaart van je tandarts en een Charles Owen cap valt waarschijnlijk net iets buiten het budget. No worries, wij geven je een aantal ideeën die binnen je budget passen én erg leuk zijn om te krijgen!
Meer informatie
  • van 8
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!