Trends & Tips

Tip van een EJ'er Horslyx

dinsdag, 11 augustus 2015

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Uvex cap

maandag, 03 augustus 2015

Met deze week een tip van Marieke uit filiaal Groningen: ik ben heel blij met mij Uvex cap. Doordat de cap zowel in hoogte als in breedte te verstellen is, zit deze als een huis. De cap is van licht materiaal en ventileert super. Met het warme weer merk ik soms niet eens dat ik hem op heb, totdat ik in de auto stap en mijn hoofd (cap) stoot.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Equana

dinsdag, 28 juli 2015

Met deze week een tip van Afke uit filiaal Drachten: mijn paard is na haar carrière als fokmerrie nu sinds een jaar in training voor de wedstrijden. Nu wilde ik haar ondersteunen bij haar spieropbouw en herstel na de training (ook met het warme weer, de merrie zweet gauw). Ik kwam bij elektrolyten uit, maar wat mij tegen stond was dat je de brokjes bij het voer geeft. Zo plast ze de overtollige vitaminen en elektrolyten dan net zo snel weer uit.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Micklem hoofdstel

dinsdag, 21 juli 2015

Met deze week een tip van Renske uit filiaal Heemskerk: 'super!' Dat was mijn eerste reactie na het gebruiken van het Rambo Micklem hoofdstel. Dit hoofdstel is zo gevormd dat je alle gevoelige plekken van het paardenhoofd ontwijkt. Het model is zo gemaakt dat deze gelijk ligt aan de schedel van je paard, waardoor er nergens een vaste druk vandaan komt.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Cowboy Magic

dinsdag, 14 juli 2015

Met deze week een tip van Iris uit filiaal Amersfoort: er is natuurlijk niets mooier dan een paard met een glanzende vacht, een volle staart en prachtige manen. Ik denk dan ook dat bijna iedereen wel een glansspray voor zijn of haar paard heeft. Sinds ik Cowboy Magic's Detangler&Shine en de Super Body Spray heb ontdekt ben ik helemaal gek van het merk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Dazenweg

dinsdag, 07 juli 2015

Deze week een tip van Jolanda uit filiaal Zwolle: met dit mooie weer is er niks leuker dan met je paard op pad te gaan, maar die vervelende vliegen en dazen kunnen de pret bederven. Hier hebben wij bij Epplejeck dé oplossing voor: Excellent Dazenweg. Deze spray beschermt zowel paard als ruiter tegen vliegen, muggen, dazen, wespen, horzels en teken. Dazenweg is 100% biologisch afbreekbaar en blijft tot ongeveer 6 uur op de huid zitten.
Meer informatie
  • van 8
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!