Trends & Tips

Tip van een EJ-er Hulpteugel Gogue

donderdag, 03 september 2015

Deze week een tip van Rixt van de Klantenservice: Hulpteugel Epplejeck Gogue. Een super handig hulpmiddel om de houding van je paard te verbeteren tijdens het rijden of longeren!
Meer informatie

Tip van een EJ-er Klambu Gel

maandag, 31 augustus 2015

Deze week een tip van Miranda van Logistiek: Tja, schurende paarden. Elke eigenaar van een paard met jeuk zal er alles aan willen doen om de jeuk onder controle te krijgen, ik dus ook. Mijn merrie mag geen 'eczemer' genoemd worden, maar schuurt wel haar staartwortel kaal. Bijna tot bloedens toe. Ook heeft ze schuurplekjes bij haar manenkam, achter haar oren en haar voorpluk. Ter preventie staat ze van maart tot oktober onder een goede vliegendeken en heb ik haar voermanagement erop aangepast, maar toch haal ik de jeuk er niet volledig mee weg.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Horslyx

dinsdag, 11 augustus 2015

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Uvex cap

maandag, 03 augustus 2015

Met deze week een tip van Marieke uit filiaal Groningen: ik ben heel blij met mij Uvex cap. Doordat de cap zowel in hoogte als in breedte te verstellen is, zit deze als een huis. De cap is van licht materiaal en ventileert super. Met het warme weer merk ik soms niet eens dat ik hem op heb, totdat ik in de auto stap en mijn hoofd (cap) stoot.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Equana

dinsdag, 28 juli 2015

Met deze week een tip van Afke uit filiaal Drachten: mijn paard is na haar carrière als fokmerrie nu sinds een jaar in training voor de wedstrijden. Nu wilde ik haar ondersteunen bij haar spieropbouw en herstel na de training (ook met het warme weer, de merrie zweet gauw). Ik kwam bij elektrolyten uit, maar wat mij tegen stond was dat je de brokjes bij het voer geeft. Zo plast ze de overtollige vitaminen en elektrolyten dan net zo snel weer uit.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Micklem hoofdstel

dinsdag, 21 juli 2015

Met deze week een tip van Renske uit filiaal Heemskerk: 'super!' Dat was mijn eerste reactie na het gebruiken van het Rambo Micklem hoofdstel. Dit hoofdstel is zo gevormd dat je alle gevoelige plekken van het paardenhoofd ontwijkt. Het model is zo gemaakt dat deze gelijk ligt aan de schedel van je paard, waardoor er nergens een vaste druk vandaan komt.
Meer informatie
  • van 9
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!