Wensenlijst Categorieën

Video's

Gastvideo Mara Pumps & Paarden

maandag, 15 januari 2018

Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje! Voor deze keer heeft Mara van Pumps en Paarden een productvideo voor ons gemaakt over de handschoenen Epplejeck Personal Style. Check hieronder wat ze van de handschoenen vindt en klik op de link om te shoppen!
Meer informatie

How to: paard toiletteren

vrijdag, 22 december 2017

Toiletteren is eigenlijk een chique woord voor het mooier maken van je paard of pony. Onder toiletteren valt onder andere wassen, het invlechten van de manen en/of de staart, maar ook het uitdunnen, trekken of knippen van de manen, staart, baard en 'derde oor' (het plukje manen afknippen waar het hoofdstel ligt) en het knippen en verzorgen van de hoeven, sokken en onderbenen. In deze video gaat Manon gaat paard Apollo toiletteren en weer helemaal knap maken.
Meer informatie

How to: hoefverzorging

vrijdag, 22 december 2017

In deze video laat Manon haar hoefverzorging routine zien! Ze maakt eerst de hoeven van haar paard Apollo schoon, daarna krabt ze de hoeven uit en vervolgens worden de paardenhoeven verzorgd met hoefolie en hoevenvet.
Meer informatie

How to: tips in de kerstvakantie

vrijdag, 22 december 2017

Hoera! Het is weer (bijna) vakantie! In deze video geeft Manon je 20(!) tips voor leuke dingen die je tijdens je vakantie kunt doen op en rondom het paard of de stal.
Meer informatie

How to: waterdichte deken uitkiezen voor paard | Epplejeck

donderdag, 07 december 2017

Nu dat het weer kouder wordt en de dager steeds korter zijn, kun je ervoor kiezen op jouw paard of pony een deken op te doen. Als je paard in de herfst en de winter veel buiten staat, is het verstandig om te kiezen voor een waterdichte deken. Deze dekens zijn bestand tegen regen en wind en houden jouw paard of pony droog en warm. Maar het kiezen van een deken voor jouw topper kan nog wel eens lastig zijn door de hoeveelheid aan soorten en maten. In deze video legt EJ-er Manon je wat uit over welke soorten waterdichte dekens je kunt kiezen en waar je op moet letten.
Meer informatie

How to: verlichting en reflectie materiaal gebruiken bij paard | Epplejeck

donderdag, 07 december 2017

Het is alweer november en dat betekent dat de wintertijd weer is ingegaan. Het wordt alweer vroeg donker, dus is de kans groot dat je met je paard of pony in het donker de weg op moet! Maar als weggebruiker met je paard moet je natuurlijk wel goed zichtbaar zijn. In deze nieuwe video laat EJ-er Manon je wat zien over reflectie en verlichting voor het paardrijden in het donker.
Meer informatie