Huid & haar Pharmahorse

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Gezonde en glanzende paardenvacht

Een mooie, glanzende vacht betekent een gezond paard. Een goede huidverzorging en ondersteuning van binnenuit helpt hierbij. Er zijn een scala aan supplementen die bijdragen aan een gezonde en glanzende vacht. Zo ondersteunt lijnzaadolie een gezonde vacht en stimuleert het daarbij de spijsvertering. Maar ook Omega vetzuren zijn hiervoor een goede aanvulling. De meest populaire hierbij is Omega 3-6-9. Omega olie zorgt niet alleen voor een gezonde vacht, het draagt ook bij aan een goede ontwikkeling van het beenderstelsel en het bewegingsapparaat.

Verzorging beschadigde huid van je paard

Het kan wel eens voorkomen dat de huid van je paard beschadigd is geraakt door invloeden van buitenaf. In ons assortiment vind je verschillende crèmes en sprays die zorgen voor een goede herstel van de ruwe of beschadigde huid. Zo is Grand National Witte Vaseline is geschikt voor de verzorging van de mondhoeken van je paard. Het beschermt en verzacht de geïrriteerde huid.
NAF MSM Zalf is een dikke zinkzalf met zwavel die de huid beschermt tegen vocht en vuil. Het ondersteunt het natuurlijk herstel van de huid en is daarom geschikt ter bescherming van de gevoelige huid in de kootholte.
Heeft je paard een roze neus of is het roze pigment goed zichtbaar bij de benen? Dan is Equi Sunblock Excellent een echte must tijdens zomerdagen waarbij de zon volop schijnt. Equi Sunblock is een fijne zonnebrandcrème die snel in de huid trekt en niet plakt. Water en zweetbestendig en geschikt voor je paard en jezelf! Equi Sunblock heeft factor 30 en werkt 12 uur
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!