Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Type

Prijzen

×

Vliegenmaskers

28 Artikelen

Vliegenmaskers 

Hier vind je vliegenmaskers en vliegenfrontriemen in verschillende modellen, met of zonder hippe printjes, van maat shetlander tot paard en van de beste merken zoals Bucas, Horseware en Harry’s Horse. Zo bescherm je het hoofd van je paard of pony optimaal tegen vliegen, muggen en andere insecten.

Dankzij deze vervelende muggen en insecten kunnen de oren, ogen, neus en de hoofdhuid van je paard of pony geïrriteerd raken, denk bijvoorbeeld aan een oogontsteking. Vliegenmaskers zijn er in verschillende modellen, van volledige bescherming tot alleen bescherming van de ogen. Vliegenmaskers zijn makkelijk te bevestigen met klittenband. Mocht je niet zo'n fan zijn van vliegenmaskers, dan is daar altijd nog de vliegenfrontriem. Bij Epplejeck vind je vliegenfrontriemen in hippe kleurtjes. 

Is je paard of pony allergisch voor pollen of stofdeeltjes? Of heeft hij/zij veel last van vliegen rond de neus? Dan is dit neusnetje van Harry's Horse echt iets voor jou. Toegestaan op wedstrijd, bij zowel springen- als dressuur.