Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Type

Collectie

Prijzen

×

Vliegenmaskers

41 Artikelen

Vliegenmaskers 

Hier vind je vliegenmaskers en vliegenfrontriemen in verschillende modellen, met of zonder hippe printjes, van maat shetlander tot paard en van de beste merken zoals Bucas, Horseware en Harry’s Horse. Zo bescherm je het hoofd van je paard optimaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Dankzij deze vervelende muggen en insecten kunnen de oren, ogen, neus en de hoofdhuid van je paard geïrriteerd raken, denk bijvoorbeeld aan een oogontsteking. 

Vliegenmaskers zijn er in verschillende modellen, van volledige bescherming tot alleen bescherming van de ogen. Vliegenmaskers zijn makkelijk te bevestigen met klittenband. Mocht je niet zo'n fan zijn van vliegenmaskers, dan is daar altijd nog de vliegenfrontriem. Bij Epplejeck vind je vliegenfrontriemen in hippe kleurtjes. Is je paard of pony allergisch voor pollen of stofdeeltjes? Of heeft hij/zij veel last van vliegen rond de neus? Dan is dit neusnetje van Harry's Horse echt iets voor jou.

Vliegenmasker of vliegenfrontriem online bestellen

Ben je op zoek naar een vliegenmasker of vliegenfrontriem voor je paard? Met meer dan 30 verschillende modellen vind je altijd een geschikt model voor jouw paard. Kies voor alleen bescherming rondom de ogen, of voor een volledige bescherming van oor tot neus. Heeft je paard veel vliegen bij zijn neus? Een neusnetje kan voor jouw paard dan de oplossing bieden. Een neusnetje bevestig je aan het halster of aan het hoofdstel tijden het rijden. Zo kunnen vervelende vliegen je paard niet irriteren bij zijn neus. Het vliegenmasker Profi van Shires is één van de meest populaire vliegenmaskers voor volledige bescherming. Het vliegenmasker Rambo van Horseware is net zo populair. Dit vliegenmasker biedt volledige bescherming en heeft een buigzame, plastic ring zodat het masker iets van de ogen af komt en irritatie voorkomt.

Vliegenmaskers bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,-. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze 11 filialen of bestel online en betaal achteraf binnen 14 dagen met Afterpay. Ruilen & retourneren kan binnen 14 dagen.