Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Maten

Kleuren

Materialen

Type

Prijzen

×

Vliegenmaskers

27 Artikelen

Vliegenmaskers

Volledige bescherming van het paardenhoofd

Alle vliegenmaskers voor je paard vind je bij Epplejeck. Hier vind je vliegenmaskers en vliegenfrontriemen in verschillende modellen met hippe printjes van de beste merken. Bescherm het paardenhoofd in de zomer tegen vliegen, muggen, dazen en andere vervelende insecten. 

Dankzij vervelende insecten kunnen de oren, ogen, neus en de huid van het paarden hoofd geïrriteerd raken. Denk bijvoorbeeld aan oogontsteking. Vliegenmaskers zijn er in verschillende modellen, van volledige bescherming tot alleen bescherming van de ogen. Deze modellen zijn doorgaans makkelijk te bevestiging d.m.v. klittenband. Vliegenmaskers zijn verkrijgbaar vanaf maat Shetlandvan merken als Bucas, Epplejecken Horseware.

Op zoek naar een vliegenfrontriem? Bij Epplejeck vind je vliegenfrontriemen die met klittenband aan het halster te bevestigen zijn in verschillende hippe kleuren en kleurencombinaties. 

Bestel gratis online vanaf 100 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. Ruilen of retourneren? Dat kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze 11 filialen