Halsters Imperial Riding

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Halster voor paarden

Bij Epplejeck vind je halsters met veel verschillende kleurtjes, hippe printjes, glitters, bont en leer. Of je nu op zoek bent naar een halster van Eskadron, HV Polo, Harry’s Horse, Anky of Epplejeck halsters, hier slaag je gegarandeerd. In ons assortiment vind je halsters van maten voor kleine veulens tot extra grote paarden. Je kunt kiezen uit losse halsters of halstersets. Een halsterset bestaat uit een halster en bijpassend touw. De meeste halsters worden gemaakt van nylon of leer. Nylon is erg sterk en duurzaam materiaal, wat inhoudt dat het halster een lange levensduur heeft. Leer is erg stevig en heeft, net als nylon, een lange levensduur. Wel is het van belang dat je een leren halster regelmatig goed verzorgt met daarvoor geschikte leeronderhoud producten. Deze kun je hier vinden.

Touwhalster voor paarden

Touwhalsters zijn erg populair en geschikt om mee te rijden of tijdens grondwerk te gebruiken. Touwhalsters worden ook wel knoophalsters genoemd, omdat het één stuk touw is wat is geknoopt tot een halster. Het dunne materiaal van het touw zorgt voor duidelijke communicatie tussen jou en je paard. Door een touwhalster wordt de druk precies op de juiste plaats verdeeld.
Touwhalsters zijn gemaakt van ijzersterk touw wat niet breekt. Daardoor is een touwhalster absoluut niet geschikt om je paard mee vast te binden, dit kan lelijke wonden veroorzaken wanneer je paard bijvoorbeeld in paniek raakt. Om deze reden is het niet raadzaam om je paard met een touwhalster in de stal, paddock of weiland te zetten. Bij Epplejeck vind je touwhalsters in verschillende hippe kleurtjes. Ben je op zoek naar een roze of blauw touwhalster? Bekijk dan eens het Epplejeck touwhalster. Deze is beschikbaar in maar liefst 7 verschillende, hippe kleurtjes. Wil je met een touwhalster rijden? Dan kun je kiezen voor het touwhalster van Ekia met teugels. Dit touwhalster is geknoopt en gemaakt van 6mm dikke polypropyleen. Is F.R.A. één van jouw favoriete merken wanneer het gaat om spullen voor grondwerk? In ons assortiment hebben wij ook de touwhalsters van F.R.A. opgenomen. Bekijk ook eens onze Natural Horsemanship shop, voor alle grondwerkproducten. 

Halster online bestellen

Wil je een halster of touwhalster online bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 en is zo gepiept. Vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België) wordt je bestelling gratis verzonden en je bestelling heb je altijd supersnel in huis. Wil je eerst passen en daarna betalen? Kies dan tijdens het bestelproces voor de optie AfterPay. Dan hoef je de bestelling pas te betalen nadat je deze in ontvangst hebt genomen.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!