Duivelsklauw

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Duivelsklauw

De (bij)wortels van Duivelsklauw heft een ontstekingsremmende, pijnstillend en een krampwerende werking. Daarnaast ondersteunt het de stofwisseling in de banden, pezen en gewrichten. Dit heeft een positief invloed op de gewrichtsfunctie van je paard. In het assortiment van Epplejeck vind je supplementen met Duivelsklauw van merken zoals NAF en Synovium.

Wanneer gebruik je Duivelsklauw voor je paard

Doordat Duivelsklauw een ontstekingsremmende, pijnstillend en krampwerende werking heeft, hebben paarden met artrose hier veel baat bij. Ook kan het gegeven worden aan oudere paarden die hiermee op een prettige wijze van hun oude dag kunnen genieten.

Het fijne aan Duivelsklauw is dat het zolang gegeven kan worden dat nodig is. Een nadeel is dat supplementen met Duivelslauw niet gegeven kunnen worden aan drachtige merries en dat je paard positief test op wedstrijden. Verkrijgbaar in vloeibare en poedervorm, zo kan je kiezen welke vorm het fijnst is voor je paard.

Duivelsklauw online bestellen

Supplementen met Duivelsklauw voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!