Omega vetzuren

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Omega vetzuren

De vetzuren van omega 3,6 en 9 ondersteunen de algemene gezondheid van je paard en laat zijn vacht glanzen. Daarnaast ondersteunt het de hart en bloedvaten en stimuleert het de spijsvertering. Het is wel belangrijk dat omega- 3, -6 en -9 in de juiste onderlinge verhouding is. In het assortiment van Epplejeck vind je omega- en lijnzaadolie van merken zoals NAF, PharmaHorse en Sectolin.

Waarom omega vetzuren geven aan je paard

Naast dat lijnzaadolie goed is voor en glanzende vacht en de algemene gezondheid van je paard, heeft het meer voordelen. Jonge of oudere paarden hebben veel baat bij extra omega vetzuren. Het zorgt er niet alleen voor een goede ontwikkeling van het beenderstelsel, maar ook het bewegingsapparaat van het paard. Hierdoor word je paard soepeler in het lichaam. Daarnaast hebben oudere paarden vaak moeite met verharen, omega en lijnzaadolie zorgt ervoor dat het verharen makkelijker gaat.

Lijnzaadolie of omegaolie online bestellen

Omega bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!