Stijgbeugels BR

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stijgbeugels

Bij Epplejeck vind je meer dan 20 verschillende stijgbeugels van verschillende merken en materialen. Je vindt beugels van o.a. merken als Sprenger, Compositi, en HB. In ons assortiment vind je veel standaard stijgbeugels. Deze stijgbeugels hebben een rechte, rubberen voetbed en zijn gemaakt van RVS of aluminium. Mocht je een recht voetbed niet fijn vinden, vind je in ons assortiment ook scheve beugelblokjes die je zelf kunt wisselen. De stijgbeugels van Harry's Horse bestaan deels uit elastiek. Dit elastiek voorkomt dat je voet blijft hangen in de beugel. Bij een eventuele val schiet het elastiek namelijk los.
Wil je meer weten of stijgbeugels? In deze video vertelt Manon je alle ins & outs over stijgbeugels!

Compositi beugels

Eén van de meest populaire soort beugels zijn de beugels van Compositi. Compositi beugels zijn licht van gewicht en zijn gemaakt van sterk kunststof. Hierdoor zijn de beugels minimaal in onderhoud en hebben ze een lange levensduur. Deze trendy en elegante stijgbeugels van Compositi hebben losse, bijpassende beugelbokjes. Deze beugelrubbers van Compositie zijn in 7 verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je de blokjes geheel bijpassend maken bij de rest van je look.
Naast beugels van sterk kunststof, heeft Compositi ook beugels van Carbon look. De beugels compositi reflex carbon is een trendy stijgbeugel met carbon look. Hij is gemaakt van polymeer en heeft een schockdempende, verende en flexibele beugelzool. Het is tevens licht van gewicht en een lange levensduur en minimaal onderhoud.

Bow Balance Sprenger beugels

Mocht je spier- of knieklachten hebben, dan zijn de Sprenger Bow Balance stijgbeugels zeker geschikt voor jou. Door de optimale steun, het brede voetbed en de flexibiliteit ontstaat er een natuurlijke aanpassing aan de beweging van je voet. Hierdoor verbetert je beenligging en zullen klachten duidelijk verminderen. Ook de flexibele stijgbeugels verbetert je beenligging. Daarbij gaan deze stijgbeugels gemakkelijk uit bij een val.

Beugels voor een betere beenligging

Wanneer je een beetje moeite hebt met je beenligging, zijn asymmetrische beugels geschikt. Door het asymmetrische model creëer je gemakkelijk de juiste beenligging omdat je enkel automatisch naar binnen kantelt en je hak naar beneden wordt uitgedrukt. 
De veiligheidsclip Toe Stopper voorkomt dat je voet volledig door de stijgbeugel heen glijdt. Dat maakt deze stoppers tevens geschikt voor cross, trekking, endurance en beginners. De veiligheidsclip Toe Stopper past op de meeste standaard beugels en is eenvoudig te bevestigen. Lees hier meer over de veiligheidstoeclip in onze blog.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!