Beugel accessoires

20 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Beugelaccessoires

Pimp je stijgbeugels op met de beugelaccessoires van Epplejeck. Wie zegt dat je stijgbeugels niet trendy kan maken heeft het mis. Met merken zoals Horka en QHP heb je de leukste beugelaccessoires. Mix & match je favoriete accessoires en maak de mooiste set.

Stijgbeugelhoesjes

Met stijgbeugelhoesjes bescherm je niet alleen het zadel tegen krassen en smerigheid, maar het ziet er ook nog een superleuk uit. Daarnaast voorkomt het doffe plekken op de zweetbladen. Stijgbeugelhoesjes zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen gebruikt worden tijdens het longeren, vervoeren en opbergen van het zadel.

Beugelriemen

Beugelriemen hoeven helemaal niet saai te zijn. Geef beugelriemen een chique look met bijvoorbeeld strass steentjes aan het uiteinde. Wil je dat de gespen een leuk kleurtje hebben? In het assortiment van Epplejeck vind je niet alleen zilverkleurige gespepen maar ook rosé gouden gespen.

Beugelriemhoezen

Beugelriemhoesjes zorgen niet alleen voor meer comfort onder de bovenbenen, maar zorgen ook voor beter contact tussen jou en je paard. Daarnaast maakt beugelriemhoezen het ook mogelijk om de gespen van de beugelriemen onderaan te bevestigen.

Beugelaccessoires online bestellen

Accessoires voor je beugelriemen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!