PresTeq

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • PresTeq
  • Meerdere filters mogelijk

Presteq

Presteq is hét nieuwe merk met innovatieve producten voor een ambitieuze ruiter. Een mooi product in combinatie met de laatste technische snufjes. De laatste mode is niet genoeg voor de ruiters die rijden met Presteq, zij willen het ultieme uit alle producten. Dat is dan ook waar Presteq voor staat! De naam van Presteq staat voor PREStige en TEQnical. De visie van Presteq is om hard te werken om haar doelen te bereiken, net zoals alle ruiters en amazones doen. Ook wil presteq altijd het nieuwste van het nieuwste verwerkt hebben in de producten zodat deze gebaseerd zijn op hoge kwaliteit.

Fay Sport bridle / Presteq Hoofdstel

Het Presteq hoofdstel heeft maar liefst 12 anatomische vormen. Een optimale anatomische vorm, extra comfortabel, speciale technische snufjes. Met dit hoofdstel van PresTeq heeft het paard geen enkele hinder, onnodige druk of blokkades. Het paard kan op deze manier de maximale prestatie leveren. Het leer van het hoofdstel is zacht op de huid, duurzaam en milieuvriendelijk. Het hoofdstel kan voor alle displines gebruijt worden en is verkrijgbaar in de kleur zwart en bruin. Tevens is het hoofdstel verkrijgbaar in de maten cob en full

Presteq hoofdstel kopen?

Ben je opzoek naar een hoofdstel van presteq voor jou en je paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de veiligheidsbeugels door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • PresTeq
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!