Prolite

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Prolite
  • Meerdere filters mogelijk

Prolite Performance

De producten van Prolite Performance kenmerken zich door de flexibele dempingslaag die er onder andere voor zorgt dat een paard zich ontspant en beter concentreert op het werk. Prolite producten worden ontwikkeld, getest en gekeurd door professionals. Prolite is voor je paard een probleemoplosser en een preventieve maatregel.

Prolite singel

De supermoderne Prolite singels zijn gefabriceerd onder licentie van Fairfax. Doordat deze singel anatomisch gevormd is heeft je paard meer bewegingsvrijheid. Zo ondervind je met een Prolite singel verschillende voordelen. Doordat je paard meer bewegingsvrijheid heeft verbetert zijn beweging, kan je paard beter met het achterbeen onder treden en gemakkelijker verzamelen. De singel is gemaakt van high-tech materiaal, dit geeft deze singel een koelende, drogende en ademende werking. Bovendien is de singel ook nog eens antibacterieel en hypoallergeen.

Prolite singel kopen

Ondervind zelf de voordelen van een Prolite singel. Jouw nieuwe Prolite singel bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van de Epplejeck filialen! Bestellen via de webshop is gemakkelijk en voordelig. Je kunt gratis bestellen vanaf 49 euro en betaalt achteraf binnen 14 dagen. Ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Prolite
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!