Roeckl

16 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Roeckl
  • Meerdere filters mogelijk

Roeckl

Roeckl is een Duits bedrijf opgericht in 1839 en specialiseert zich in het maken van sporthandschoenen, waaronder ook voor de paardensport. Er is genoeg keus op het gebied van de paardrijhandschoenen, de handschoenen van Roeckl zijn er in veel verschillende soorten en kleuren.

Roeckl rijhandschoenen

Roeckl wil constant de beste sporthandschoenen op de markt hebben, daarom wordt er bij Roeckl continu geïnnoveerd. Bij dit proces worden de sporters betrokken, op deze manier kan er perfect worden voldaan aan de vraag van de sporter. Er is veel keuze aan handschoenen voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende handschoenen voor elk seizoen. De handschoenen van Roeckl staan bekend om het comfortabele dragen en belemmeren je niet tijdens het uitvoeren van je sport. Het materiaal is van zeer zacht en soepel (namaak) leer waardoor ze direct goed en fijn zitten. Gaat jouw voorkeur uit naar comfort en stijlvol? Dan zijn de handschoenen van Roeckl perfect voor jou. 

Online Roeckl paardrijhandschoenen bestellen

De paardrijhandschoenen van Roeckl bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Roeckl
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!