Bodywarmers

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Kids bodywarmers voor het paardrijden

Een bodywarmer is erg geschikt voor kinderen die vaak buiten zijn. Ben je op zoek naar een bodywarmer voor paardrijden? In de zomer kan het soms best fris zijn, het is dan fijn om iets te hebben wat je over je shirt kunt aantrekken. Een paardrij bodywarmer is hiervoor uitermate geschikt. Denk eens aan de super mooie bodywarmer van PaardenpraatTV. Ze zijn er in verschillende kleuren te verkrijgen. Er is altijd wel een die goed bij jou past! Daarnaast is de WeatherBeeta bodywarmer ook een aanrader. Ook deze is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Covalliero heeft ook gave bodywarmers voor kinderen, ook deze zijn er in verschillende kleuren.

Seizoenen bodywarmer

Een bodywarmer is eigenlijk geschikt voor alle jaargetijden. In de zomer is het ideaal over een shirt of vestje op een frisse avond. Maar ook op een zachte winterdag kan een een bodywarmer over een vestje prettig zijn en voldoende voor kinderen om het warm te houden tijdens het paardrijden.

Bodywarmer voor kinderen online bestellen

Een bodywarmer voor kinderen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!