Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Maten

Kleuren

Geslacht

Prijzen

×

Sportondergoed

8 Artikelen

Sportondergoed

Comfort en bewegingsvrijheid.

Goede sportondergoed is erg belangrijk tijdens het sporten. Een goed passende sportbeha kan bijvoorbeeld al 80% van de schokken tijdens het paardrijden opvangen en daardoor het beschadigen van het spierweefsel verkleinen. Ondergoed met padding gaat doorzitplekken tegen en het technische materiaal heeft doorgaans vocht afvoerende, ademende en antibacteriële eigenschappen.

Sportbeha bij paardrijden

Een goede sportbeha biedt veel comfort, is goed op de lichaamsvorm afgestemd en voelt als een tweede huid. In ons assortiment vind je de sportbeha's van Anita. Deze beha's hebben bijvoorbeeld ergonomische schouderbanden, zijn gemaakt van ademend mesh materiaal en midcrovezel, hebben een brede cupband en zijn beugelvrij. Wil je meer weten over de Anita sportbeha's? Lees dan hier onze blog.

Sportondergoed voor paardrijden

Heb jij last van doorzitplekken? Dan bieden de performance panty's van Derriere Equestrian de uitkomst. De padding in het ondergoed biedt comfortabele bescherming. Het beschermt de gevoelige huid en garandeert dat je geen schuurplekken of irritaties krijgt door de naden. De panty's bieden daarnaast veel ondersteuning, comfort, kwaliteit en veel bewegingsvrijheid. Het ondergoed voelt als een tweede huid.