Caponderhoud

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Alles om je cap te onderhouden

Een cap is zeer belangrijk tijdens het paardrijden. Het beschermt je hoofd als je tijdens het tijdens het rijden van je paard afvalt. Daarnaast kan een cap je hoofd ook beschermen tegen de trap van een paard of pony. Een cap is dus belangrijk en hier moet je zorgvuldig mee om gaan. Daarom hebben wij in ons assortiment producten om je cap goed te onderhouden. Je moet goed met je cap om gaan. Een merk dat onder anderen cap onderhoud aanbiedt is Casco.

Wat is caponderhoud?

Cap onderhoud betekent letterlijk het onderhouden van de cap. Deze kan door het rijden best wel vies worden. Zo kan het voorkomen dat hij na een val van je paard onder het zand dit. Dit zand kruipt in de fijnste naadjes van je cap. Maar ook als je tijdens het rijden zweet, komt dit in je cap. Hierdoor kan het voorkomen dat je cap een beetje gaat ruiken op een gegeven moment. De sprays die in het assortiment zitten kunnen dit weer verwijderen.

Waarom caponderhoud?

Zoals eerder al gezegd is, is je cap heel belangrijk. Het beschermt je hoofd en zorgt ervoor dat je geen zware beschadigingen aan je hoofd oploopt. Je moet dus zorgvuldig met je cap om gaan en hem goed onderhouden. Dit doe je door middel van caponderhoud. In ons assortiment vind je verschillende sprays die je cap kunnen onderhouden. Deze sprays kan je op de binnenkant en de buitenkant van je cap sprayen. Ze zorgen voor meerdere dingen. Zo reinigen ze je cap. Ze verwijderen vuil en vlekken die op of in je cap zitten. Daarnaast beschermen ze je cap ook nog eens.

Caponderhoud online kopen

Caponderhoud voor je paardrijcap bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!