Oorwarmers

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Oorwarmers

Tijdens de koude winterdagen rijden met koude oren. Dit is een veelvoorkomend probleem in de paardensport. Onder je cap is er geen ruimte voor een dunne muts. Een sjaal om tijdens het rijden en deze over je oren doen is ook niet fijn. Dit kan zelf nog best gevaarlijk zijn als je ergens achter blijft haken. Daarom zijn er oorwarmers voor onder je cap ontwikkeld. Deze zijn speciaal gemaakt voor de paardensport. De oorwarmers houden je oren lekker warm tijden het rijden in de koudere dagen. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Deze kleuren zijn zwart en roze.

Waarom oorwarmers onder je cap?

Zoals hiervoor al aangegeven lukt het niet om met een must onder je cap of sjaal om je oren te gaan paardrijden. Daarom zijn de oorwarmers voor onder je cap ontwikkeld. Deze zitten niet in de weg en passen precies tussen de lussen van je cap bij je oren. Je zal nooit meer koude oren hebben tijdens het rijden.
 
De oorwarmers zijn door de sterke klittenbandsluiting makkelijk te bevestigen. Ook blijven ze stevig zitten tijdens het rijden. Door de sterkt klittenbandsluiting zal niet snel voorkomen dat je er eentje verliest onderweg. Ze zijn eenvoudig op elke cap te bevestigen. De oorwarmers zijn van binnen gemaakt van imitatiebond. Dit zorgt ervoor dat je oren zo lekker warm blijven.

Oorwarmers online kopen

Oorwarmers voor onder je cap bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!