Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Prijzen

×
  • van 6

Veiligheid

130 Artikelen
  • van 6

Veiligheid bij paardrijden

Ontdek ons grote assortiment veiligeheidsartikelen voor paardrijden. Hier vind je paardrijcaps, bodyprotectors en reflectieartikelen zodat jij veilig te paard kan!

Met een brede selectie paardrijcaps slaag je bij Epplejeck gegarandeerd. Een cap voor paardrijden is bij wedstrijden en maneges verplicht. Het dragen van een cap zorgt ervoor dat je hoofd wordt beschermd tijdens een lelijke val. Het kan daardoor ernstig hoofdletsel voorkomen. Epplejeck heeft veiligheidshelmen van onder andere de merken Uvex, Charles Owen en Harry's Horse.  

Ben je op zoek naar een bodyprotector voor paardrijden? Door het dragen van een bodyprotector, bescherm je je wervelkolom, ribben en alle onderliggende organen bij een val. Hierdoor kun je ernstige blessures voorkomen. In ons assortiment vind je bodyprotectors van onder andere de merken Horka en USG.

In de winter komt het regelmatig voor dat je met je paard over straat moet. Bijvoorbeeld naar de binnenbak om de hoek. Het is dan belangrijk dat jij en je paard goed zichtbaar zijn zodat het andere verkeer jullie kunnen zien. Reflectie artikelen voor paarden zorgen ervoor dat automobilisten jullie goed kunnen spotten op de weg. Denk hierbij aan een reflectie uitrijdeken voor je paard en een reflectie jas voor jezelf.

Alles om veilig op je paard te stappen vind je bij Epplejeck. Bestellen kan 24/7 en is zo gepiept. Betaal je bestelling gemakkelijk achteraf en boven 49,- wordt je deze gratis opgestuurd. Wil je liever passen of advies op maat? Kom dan langs in één van onze Superstores.