Veiligheid Kingsland

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Veiligheid bij paardrijden

Ontdek ons grote assortiment veiligheidsartikelen voor paardrijden. Hier vind je paardrijcaps, bodyprotectors en reflectieartikelen zodat jij veilig te paard kan. Verder shop je hier ook handige accessoires zoals een captas, verfrissende capspray of een nieuwe helmbinnenvoering. 

Met een brede selectie paardrijcaps slaag je bij Epplejeck gegarandeerd. Kies een cap met een glimmertje, glittertje, patroontje of in een hip kleurtje. Een cap voor paardrijden is bij wedstrijden en maneges verplicht. Het dragen van een cap zorgt ervoor dat je hoofd wordt beschermd tijdens een lelijke val. Een veiligheidshelm kan ernstig hoofdletsel voorkomen. Check hier alle paardrijcaps. In het assortiment van Epplejeck shop je veiligheidshelmen van onder andere de merken Uvex, Charles Owen en Harry's Horse.  

Ben je op zoek naar een bodyprotectorvoor paardrijden? Door het dragen van een bodyprotector, bescherm je je wervelkolom, ribben en alle onderliggende organen bij een val. Hierdoor kun je ernstige blessures voorkomen. Bodyprotectors voor paardrijden zijn vaak soepel en hebben veel bewegingsruimte, waardoor je comfortabel kunt paardrijden. Veel jockeys, springruiters en beginnende ruiters hebben baat bij een bodyprotector. In ons assortiment vind je bodyprotectors van onder andere de merken Horka en USG. Lees hier meer over de maatvoering en functie van de bodyprotectors. 

In de winter komt het regelmatig voor dat je met je paard over straat moet. Bijvoorbeeld om naar de binnenbak om de hoek te rijden. Het is dan belangrijk dat jij en je paard goed zichtbaar zijn zodat het andere verkeer jullie kunnen zien. Reflectie artikelen voor paarden zorgen ervoor dat automobilisten jullie goed kunnen spotten op de weg. Denk hierbij aan een reflectie uitrijdeken voor je paard en een reflectie jas voor jezelf. Er zijn zelfs opvallende, reflecterende peesbeschermers en springschoenen in het assortiment. Check ook onze how to video over reflectie! In deze video laat Manon zien hoe je verlichting en reflectiemateriaal kan gebruiken bij jezelf en je paard. Klik hiervoor de video.

Alles om veilig op je paard te stappen vind je bij Epplejeck. Bestellen kan 24/7 en is zo gepiept. Betaal je bestelling gemakkelijk achteraf en boven 49,- in Nederland én Belgiëwordt je deze gratis opgestuurd. Wil je liever passen of advies op maat? Kom dan langs in één van onze Superstores.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!