Wensenlijst Categorieën

Reflectie & verlichting

12 Artikelen

Reflectie artikelen voor paardrijden

In de donkere maanden wil het wel eens voorkomen dat je buiten met je paard op pad gaat. Om bijvoorbeeld naar de binnenbak te rijden die om de hoek zit. Uiteraard wil je dat jij en je paard ook in het donker gezien worden door het andere verkeer. In onze categorie reflectie en verlichting vind je alle nodige artikelen om op te vallen. Denk aan een reflectie rijdeken, opvallende, reflecterende beenbeschermers of een reflecterend vest met lampjes. Zo zorg je er met een reflectie deken voor dat je paard door automobilisten gespot wordt. De strepen op de deken reflecteren en lichten op zodra de koplampen van een auto hierop schijnen. De reflecterende beenbescherming zorgt ervoor dat ook de benen van je paard in het donker zichtbaar zijn. Met het reflecterende vest en hesje val jij ook op in het donker. Op deze manier kun jij veilig met je paard de weg op. 

Wil je een handige How To video zien over deze reflectie artikelen voor je paard? Die hebben wij voor jou. Check hier de video van EJ-er Manon. Zij laat zien hoe je reflectie en verlichtingsmateriaal voor je paard kunt gebruiken. 

Reflectie artikelen voor paard en ruiter online bestellen? Bestel gemakkelijk en snel bij Epplejeck. Betaal je bestelling achteraf en boven de 49,- wordt deze gratis verzonden. Wil je de reflectie artikelen liever eerst passen? Kom dan naar één van onze Superstores.