Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Plastronspelden voor de finishing touch 

Op zoek naar een nieuwe plastronspeld? Door de verschillende modellen vind je bij Epplejeck altijd een plastronspeld die bij jouw wedstrijd outfit past. Kies uit zilver, brons of goud of ga voor veel glitters of een subtiele look. Je vindt plastronspelden van merken zoals Horsepoint, BR en Imperial Riding

Waarom heb ik een plastronspeld nodig?

Sommige plastrons dien je zelf nog in elkaar te vouwen en vast te maken met een plastronspeld. In ons assortiment zijn de meeste plastrons kant en klaar en is een plastronspeld niet nodig, behalve bij de plastrons BR Elton, BR Polyester en Anky Damask. Bij deze plastrons plaats je de plastronspeld in het midden, waar de twee vlappen elkaar kruisen. De plastronspeld houdt de plastron dan netjes bij elkaar en de plastron blijft ook beter zitten. Met eventueel een extra veiligheidsspeld kun je je plastron zo vast maken dat deze tijdens het rijden niet uit je rijjasje kan komen.

Plastronspelden online bestellen

Online bestellen bij Epplejeck kan 24/7 en is zo gepiept. Betaal achteraf en boven 49,- (Nederland) of 99,- (België) wordt de bestelling gratis verzonden. Is de plastronspeld toch niet naar wens? Je kunt deze dan binnen 30 dagen terug brengen. Ruilen of retourneren is bij ons geen probleem. Je kunt ook altijd langskomen in één van onze filialen en jouw nieuwe plastronspeld uitzoeken.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!