Herfstvakantie actie! BTW Vrij shoppen: -21% op geselecteerde groepen

Alle winterdekens -21%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. Geldig op alle outdoor-, stal- en onderdekens. M.u.v. wintercollectie 2020, Bucas, Horseware, Online Only items, beste en vaste prijs artikelen en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden. 


Alle halsters & touwen -21%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. M.u.v. wintercollectie 2020, Bucas, KFPS, Online Only items, beste en vaste prijs artikelen en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.


Alle beenbescherming -21%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. Geldig op alle beenbeschermers, pees-en kogelbeschermers, strijklappen, springschoenen, (onder)bandages en transportbeschermers. M.u.v. hoefschoenen, therapeutische boots, kalkoenen, wintercollectie 2020, Online Only items, beste en vaste prijs artikelen en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden. 


Alle rijbroeken -21%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. M.u.v. wintercollectie 2020, Ariat, Pikeur, Online Only items, beste en vaste prijs artikelen en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.


Alle laarzen & schoenen -21% (Ariat max 10%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. Geldig op alle rijlaarzen, jodhpurs en stalschoenen. M.u.v. outdoorlaarzen, wintercollectie 2020, Online Only items, beste en vaste prijs artikelen en speciale bestellingen. Ariat max. 10% korting. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden. 


Alle veiligheidshelmen -21%

Geldig in de filialen en online van 10 t/m 27 oktober 2020. M.u.v. Kep Italia, vaste prijs artikelen, Online Only items en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden. 

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!