-25% keuzekorting 

Onlinekortingscode: EJBF25

Geldig in alle filialen en online van 20 t/m 30 november 2021; op het hele assortiment, Bucas, Horseware en Ariat max. 10%, m.u.v. Birth Alarm, Dy’on, Equestrian Stockholm, KFPS, KEP Italia, Kentucky, Orscana, Pénélope, Pharmahorse, Pikeur, TRUST, Tommy Hilfiger, Worm&Co, LeMieux, nieuwe collecties, Online Only-, beste- en vaste prijsartikelen, scheermessen, scheermachines, boeken, cadeaubonnen, reparaties, borduren, hindernismateriaal, voedingssupplementen, voer, verhuur, trailers, speciale bestellingen, reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Shop nu

-25% Equestic Saddle Clip

Geldig in alle filialen en online van 20 t/m 30 november 2021. M.u.v. in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Shop nu

Op=opruiming: tot -75% korting op héél veel artikelen

Let op! Online een beperkter aanbod, in de filialen ruimere keuze! De voorraad verschilt per filiaal. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, op=op, tenzij anders aangegeven. Niet geldig op speciale bestellingen of i.c.m. andere acties, kortingsbonnen en aanbiedingen.

Shop nu

Collectie uitverkoop -75%

Geldig op alle collectie bovenkleding van de zomercollectie 2021 en ouder. (Let op: alleen geldig op de dames en kids bovenkleding van de zomercollectie 2021 en alle oudere collecties, voor de herencollectie alleen geldig op geselecteerde items! Alleen geldig op de in het filiaal aanwezige voorraad, zolang de voorraad strekt. Niet geldig op basiscollectie, speciale bestellingen, wedstrijdjasjes en wedstrijdblousejes. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Alle filialen

Alle oude collectie van LaValencio -50%

Geldig in alle filialen en online op alle oude collecties van het merk La Valencio. Geldig zolang de voorraad strekt. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Shop nu
-20% op Equestrian Stockholm Orchid Bloom

Geldig in alle filialen en online van 20 t/m 30 november 2021. Alleen geldig op de collectie Orchid Bloom. M.u.v. in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Shop nu
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!