Ontvang nu elk 3e artikel gratis!

Geldig in de filialen en online van 22 juli t/m 11 augustus 2020. Goedkoopste artikel gratis. Geldig op het hele assortiment, m.u.v. de merken Ariat, Birth Alarm, Bucas, Dy’on, KFPS, KEP Italia, Orscana, PAVO, Pharmahorse, Pikeur, TRUST en Worm&Co. Niet geldig op vaste prijs artikelen, Wintercollecties 2020, online only items, zadels, boomloze rijsjabrakken, scheermessen, scheermachines, boeken, dvd’s, cadeaubonnen, reparaties, borduren, hindernismateriaal, voedingssupplementen, voer, verhuur, trailers, speciale bestellingen, reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.Uitgebreide uitleg actie:

Bij aankoop van 3 of meer artikelen ontvang je ieder 3e artikel gratis (zie actievoorwaarden voor uitzonderingen). Bij het afrekenen in de winkel en via de website worden steeds de 3 duurste artikelen bij elkaar in een groep geplaatst. Van deze groep krijg je vervolgens het goedkoopste artikel gratis. Dit verrekent de kassa/website door de prijs van dit goedkoopste artikel evenredig in drieën op te delen en als korting van alle 3 de artikelen uit de groep af te halen. Op alle 3 de artikelen uit de groep krijg je dus korting, de totale korting is weer het bedrag van het goedkoopste artikel uit de groep.
Koop je meerdere artikelen, bijvoorbeeld 9, dan ontvang je steeds het goedkoopste artikelen per groep gratis!

Wil je een artikel dat je gekocht hebt met deze actie retourneren? Dat kan! Net als anders heb je op al onze producten 30 dagen bedenktijd!
Wanneer je een artikel retour brengt, krijg je daarvoor het aankoopbedrag terug wat vermeld staat op je kassabon/weborder factuur. Dit is dus, in het geval dat het artikel mee heeft gedaan met de 2 + 1 gratis actie, niet de originele prijs die op het prijskaartje staat, maar de aanbiedingsprijs die je daadwerkelijk voor het artikel betaald hebt (minus de verdeelde korting van het gratis artikel).

Let wel! Wil je een artikel dat je online gekocht hebt in één van de filialen retourneren? In alle gevallen zal het artikel retour opgestuurd worden naar het hoofdkantoor. Vanuit het hoofdkantoor zal deze retour verwerkt worden en het aankoopbedrag teruggestort worden op je rekening.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!