euro-star Shop & Test weken

In oktober en november kun je in onze Epplejeck filialen (m.u.v. Drachten en Bennebroek) profiteren van de euro-star Shop & Test weken. Je kunt in deze twee maanden namelijk een speciale kortingsvoucher van -25% inleveren op de rijbroeken Equitation Queen (123550) of Airflow (115521) van euro-star. De populaire rijbroek Equitation Queen koop je hiermee bijvoorbeeld voor slechts €119,95 i.p.v. €159,95.

euro-star wil graag dat jij de kwaliteit en pasvorm kunt ervaren en biedt daarom nog iets extra's aan. Je mag de rijbroek die je koopt namelijk 60 dagen lang testen. Ben je na 60 dagen niet tevreden? Dan mag je de broek weer inleveren in onze winkels. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij het retourneren een formulier in te vullen.

Download de kortingsvoucher van 25% korting

Ga snel naar onze filialenpagina voor de adresgegevens van jouw dichtstbijzijnde Epplejeck filiaal!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!