Heropening zaterdag 15 en zondag 16 februari!

Yes, de heropening is officieel! Na een gigantische make-over vindt op zaterdag 15 en zondag 16 februari de heropening plaats. Om dit  te vieren is Epplejeck Nieuwegein het hele weekend extra lang geopend met een koopavond op de zaterdag en een extra koopzondag. Profiteer, onder het genot van een drinks & bites en feestelijke muziek, het hele weekend van speciale feestaanbiedingen en scoor een gratis, goed gevulde goodiebag*
  • Zaterdag 15 februari: 10:00 tot 20:00 uur
  • Zondag 16 februari: 12:00 tot 17:00 uurGeldig bij minimale besteding van €25, maximaal 1 per klant(enkaart), op=op.


Alleen geldig bij Epplejeck Nieuwegein op de aanwezige voorraad op zaterdag 15 en zondag 16 februari. Geldig op het hele assortiment, m.u.v. zomercollectie 2020, Bucas, vaste prijs artikelen, Orscana, Ariat, Birth Alarm, Pikeur, Worm&Co, KEP Italia, TRUST Equestrian, zadels, boomloze rijsjabrakken, scheermessen, scheermachines, boeken, dvd’s, cadeaubonnen, reparaties, borduren, voedingssupplementen, voer, verhuur en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen.


Alleen geldig bij Epplejeck Nieuwegein op de aanwezige voorraad op zaterdag 15 en zondag 16 februari.Ohjeahh! Maak tijdens de heropening in het filiaal op zaterdag 15 en zondag 16 februari kans op fantastische prijzen. Wanneer je een aankoop doet, maak je automatisch kans!


Geldig in de filialen en online van 14 februari t/m 1 maart 2020. Niet geldig op zomercollectie 2020. M.u.v. vaste prijs artikelen, Dy’on, Bucas, Ariat, KFPS, Pikeur, online only items van de merken QHP, Montar en PAVO en speciale bestellingen. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Adres:
Epplejeck Nieuwegein
Laagraven 6
3439 LG Nieuwegein

Open in Google Maps >


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!