Retourneren en ruilen van een artikel aangeschaft in één van de filialen

Is je nieuwe deken net wat te klein voor je paard? Of zijn je spiksplinternieuwe jodhpurs, zelfs met extra dikke sokken, nog steeds te groot? Is het product niet zoals je je had voorgesteld? Geen paniek,ruilen en retourneren is geen probleem, hieronder leggen wij je stapsgewijs uit wat je dan kunt doen.
Aankopen gedaan in een Epplejeck filiaal kun je altijd ruilen of retourneren. Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet: 
  • Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen na aankoop in één van de 12 Epplejeck filialen.
  • We kunnen artikelen alleen in behandeling nemen met de kassabon/aankoopbewijs. Zorg er dus voor dat je deze altijd goed bewaard. 
  • We kunnen artikelen alleen terugnemen wanneer deze ongebruikt/onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Zie ook de voorwaarden voor het retourneren van je artikel onderaan deze pagina. 
  • Speciaal bestelde, geborduurde of op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 


Heb je een vraag voor ons? 

Stel deze gerust, we helpen je graag.


088 3535353

        

Ma t/m vr 09.00 uur - 21.00 uur | zat 10.00 uur - 17.00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!