Online bestelling ruilen

Is het artikel toch niet helemaal naar je zin en wil je toch liever een andere kleur, maat of een compleet ander artikel? Dat kan door het artikel terug te sturen en zelf een nieuwe bestelling te plaatsten. Bekijk hier onze online retourprocedure
Het is tevens mogelijk om je online bestelling te retourneren in één van onze Epplejeck filialen. Neem hiervoor het artikel, inclusief het retourformulier, mee naar het filiaal bij jou in de buurt. Wij nemen het artikel in, het bedrag wordt weer terug gestort op je rekening waarmee de online bestelling is betaald en je kunt een nieuwe aankoop in de winkel doen.
Heb je bij je online bestelling geprofiteerd van een kortingsacties waarbij de korting is verrekend over meerdere artikelen, zoals bijvoorbeeld de 2+1 gratis actie? Houd er dan wel rekening mee dat deze kortingsactie dan vervalt.


Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

088 3535353

      

Ma t/m vr 09:00 - 21:00 uur | zat 10:00 - 17:00 uur | Zon 12:00 - 17:00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!