Verhuur geboortemelders

Huppelt er binnenkort een veulentje bij jou in de wei? Bij Epplejeck kun je een geboortemelder huren zodat je een melding ontvangt wanneer de kleine in aantocht is! De geboortemelder is een zeer betrouwbaar systeem om de geboorte van een veulen aan te kondigen. Voor de verhuur wordt gebruik gemaakt van het Smart Birth Alarm. Het systeem is waterdicht en wordt geleverd om te monteren aan het halster van de merrie (let op: montage om te bevestigen aan een singel wordt niet meegeleverd). De geboortemelder heeft onbeperkt bereik en werkt met een GSM systeem dat geprogrammeerd kan worden op meerdere telefoonnummers, zowel een mobiele als een vaste telefoon. Let op! Zorg dat de voicemail van de gebruikte telefoonnummers is uitgeschakeld.

Hoe werkt een Birth Alarm?

Het paard krijgt het halster met de geboortemelder om. De geboortemelder stuurt vervolgens statusberichten via SMS met o.a. het batterijniveau, de instellingen, het netwerkbereik en natuurlijk het aantal weeën welke aangeven dat de merrie gaat bevallen. Omdat er ook paarden zijn die slapen in dezelfde houding als tijdens de weeën, zitten er 2 verschillende standen op de geboortemelder:

• Instelling 1 is de standaardsituatie: de Birth Alarm gaat af zodra de merrie plat gaat liggen.
• Instelling 2 is voor een kleine groep merries (ongeveer 15%) die slapen in dezelfde houding die ze tijdens de weeën aannemen (plat liggen). Vanaf dat de merrie plat gaat liggen, gaat het Birth Alarm de tijd bijhouden hoelang de merrie plat ligt. Als de merrie langer dan een bepaalde tijd plat ligt (omdat de merrie slaapt), schakelt het Birth Alarm zichzelf weer naar standby. Komt de merrie binnen een bepaalde tijd omhoog en gaat daarna weer liggen, omdat als een merrie weeën heeft ze binnen een bepaalde steeds weer omhoog komt vanuit het plat liggen, dan geeft het Birth Alarm een melding.

Birth Alarm huren

Je bestelt het huren van het Birth Alarm online. Hierbij betaal je de borg van €300,- + €55,0 voor de huur van de 1ste week. Daarna neemt een medewerker van Epplejeck contact met je op om de gewenste huurperiode vast te leggen. Zo heb je de mogelijkheid om ruim op tijd een Birth Alarm te reserveren zodat je niet achter het net vist. De huurperiode gaat pas in op het moment dat je het alarm ontvangt.
Je huurt de geboortemelder voor minimaal één week. De geboortemelder wordt voorgeprogrammeerd en inclusief gebruiksaanwijzing geleverd (exclusief halster en montagemateriaal voor aan een singel).
Verhuur is alleen mogelijk binnen Nederland.

Wat kost het huren van de Birth Alarm?

Huurprijzen > 1e week €55,- > Extra week €50,- > Borg €300,-
Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht.
Wil je het birth alarm retour sturen? Neem dan contact met onze klantenservice op, zij maken een retourlabel voor je aan waarmee je het birth alarm kosteloos kunt retourneren binnen Nederland.
Gebruik van de simkaart is inbegrepen. De uiteindelijke kosten voor de verhuur berekenen we zodra het birth alarm bij ons retour is gekomen. De huurkosten verrekenen we met de reeds betaalde borg. Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits het birth alarm in goede staat is geretourneerd. Indien het birth alarm beschadigd is geraakt door onjuist gebruik of geweld van buitenaf, wordt afhankelijk van de ernst van de schade, de borg niet (geheel) terugbetaald.

Voor meer informatie en reserveringen bel 088-3535353 of stuur een mail naar info@ej.nl 

Birth Alarm kopen?

Alles voor veulens bekijken? Klik dan hier voor onze veulenshop.Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

088 3535353

      

Ma t/m vr 09.00 uur - 21.00 uur | zat 10.00 uur - 17.00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!