Yes, it's almost time for Singles' Day. De dag om jezelf te verwennen! Deze dag, 11 november, is dan ook niet voor niets uitgekozen, waar de 1 in 11-11 symbool staat voor single zijn. Een voor Nederland nieuw fenomeen, waar ook Epplejeck voor het eerst aan meedoet. Van oorsprong was het voor Chinese jongeren een dag om te vieren dat ze vrijgezel waren, nu is het voornamelijk een feestdag voor jezelf. Een dag waarop jij naar hartelust bij ons mag shoppen, zonder je schuldig te voelen en waar wij de meest gave aanbiedingen voor je klaar hebben staan. 
 
Aanstaande zondag is het zover en wij hebben supergave deals voor je klaarstaan. Houd de mailing en Social Media in de gaten voor meer informatie!

Alleen geldig op zondag 11-11 in de filialen Breda, Amersfoort en Rotterdam en online. Let op: het is geen officieel koopzondag, waardoor de actie alleen geldt in de filialen die normaal gesproken ook open zijn op zondag. 

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!