Sponsoring

Epplejeck ondersteunt graag lokale en internationale initiatieven in de paardensport. Organiseer jij namens jouw vereniging, stal of organisatie een super gaaf evenement waarvoor je een sponsor zoekt? Misschien kunnen wij je helpen! Plaats bij ons jouw sponsoraanvraag via het onderstaand inschrijfformulier.


Er zijn 4 verschillende sponsorpakketten waarbij wordt gekeken naar de grootte van het evenement. Deze pakketten verschillen van inhoud en waarde. Kijk hieronder bij welke categorie aanvraag jouw evenement hoort en dien je aanvraag in voor deze categorie!
  • Oranje: dit pakket is voor grote evenementen vanaf 500 mensen. In dit pakket vind je o.a. luxe Epplejeck statiedekens en halsters. Dus organiseer jij een keuring, groot concours of ander evenement? Dan is dit pakket perfect voor jou! 
  • Rood: dit pakket is geschikt voor middelgrote evenementen met tussen de 200-500 mensen. Dit gave pakket is gevuld met cadeaubonnen. Zo kunnen de prijswinnaars zelf hun prijs uitzoeken in een Epplejeck filiaal. 
  • Wit dit pakket is perfect voor de kleinere evenementen met tussen de 100-200 mensen zoals een open dag, een bingo of een Ride & run. Heb jij goodiebags nodig? Dan is dit ook het ideale pakket! 
  • Blauw: dit pakket is geschikt voor evenementen met minder dan 100 mensen zoals een workshop, een online bingo of een onderlinge wedstrijd. 


Graag ontvangen wij jouw sponsorverzoek minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement. Wij streven er vervolgens naar om 3 weken voorafgaand aan jou evenement te mailen of jouw aanvraag is ingeloot of niet.

Nadat je aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging hiervan.

Er wordt iedere maand gewerkt met een loting, dus bij het versturen van jouw aanvraag ben je nog niet zeker van een sponsoring. Is jouw aanvraag ingeloot? Dan wordt het sponsorpakket in de meeste gevallen rechtstreeks naar het evenement opgestuurd. Super handig!

Wil het niet lukken met het aanvraagformulier hieronder of behoeft jouw sponsoraanvraag wat meer informatie? Stuur dan een e-mail met alle informatie over het evenement naar [email protected]. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen bericht van ons.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!