Sponsoring

Epplejeck ondersteunt graag nationale en internationale events in de paardensport. Organiseren jullie een evenement en zijn jullie op zoek naar sponsoren? Misschien kunnen wij helpen! Een sponsoraanvraag indienen kan via onderstaand formulier.

Let op: wij nemen enkel sponsoraanvragen in behandeling die minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement zijn aangevraagd. Nadat je aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Er wordt iedere maand gewerkt met een loting, dus bij het versturen van jouw aanvraag ben je nog niet zeker van een sponsoring. Is jouw aanvraag ingeloot? Dan ontvang je van ons een mail met verdere informatie. Vervolgens kan het sponsorpakket worden opgehaald in één van onze filialen. Heb je twee weken voor aanvang van het evenement nog geen reactie vanuit ons gekregen? Dan kan je er vanuit gaan dat jouw aanvraag niet ingeloot is.

Lukt het niet om het aanvraagformulier hieronder in te vullen of behoeft jouw sponsoraanvraag wat meer informatie? Stuur dan een e-mail met alle informatie over het evenement naar [email protected]. Ook hiervoor geldt dat de e-mail minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement bij ons binnen moet zijn om deze in behandeling te kunnen nemen.





























Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!