Sticky-Trap

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Sticky-Trap
  • Meerdere filters mogelijk

Sticky Trap

Heeft je paard last van vliegen? Sticky-Trap is dé producent en groothandel van insectenlijm, dazenvallen en specialist op het gebied van insectenbestrijding. Het nieuwste product van Sticky Trap is dazenlijm, deze lijm is speciaal ontwikkelt voor het vangen van horzels, dazen en andere bijtende insecten. Dat Sticky-Trap dazenlijm werkt is inmiddels bewezen, hierdoor is de lijm populair geworden onder paardenhouders. Wordt je paard gek van dazen, horzels en steekvliegen in de wei? Dan biedt Sticky-Trap jou een voordelige oplossing.

Bestrijden van vliegen

Vliegendeken, vliegenmasker en vliegenspray, je doet er altijd van alles aan om vliegen op afstand van je paard te houden. Sticky-Trap dazenlijm is de meest effectieve, verantwoorde en betaalbare dazenval. De lijm kun je gemakkelijk op een zwarte dazenemmer van Sticky-Trap smeren. De goedkope Sticky-Trap dazenval kan worden ingezet bij paarden, koeien maar ook op andere plekken waar dazen voor hinder zorgen, zoals bijvoorbeeld bij het zwembad in de achtertuin. Sticky-Trap dazenlijm wordt gemaakt van natuurlijke mineralen, is vrij van pesticiden en is ecologisch vertrouwd om in te zetten.

Gemakkelijk en goedkoop

De Sticky-Trap dazenval is heel gemakkelijk in gebruik. Je hebt een zwarte emmer, touw en latje nodig om de dazenplaag snel en goedkoop aan te kunnen pakken. Vervolgens laat je de zwarte emmer met de lijm aan een koortje bungelen (in de zon) op een gewenste plek. De kleefkracht van de lijm heeft enkel effect op kleine insecten en de lijm stoot andere insecten zoals vlinders en bijen af. Dazenlijm van Sticky-Trap is transparant, blijft langere tijd goed plakken en is verantwoord én veilig voor mens en dier.

Dazenval van Sticky-Trap kopen

Overlast van vliegen beperken? Koop dan snel jouw Sticky-Trap dazenval bij Epplejeck! Bestellen via onze webshop is gemakkelijk en voordelig. Bestellen is gratis vanaf een bedrag van 49 euro. Achteraf betalen is mogelijk binnen 14 dagen. En ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen. Je kunt natuurlijk ook komen shoppen bij één van de Epplejeck filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Sticky-Trap
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!