Tech Stirrups

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Tech Stirrups
  • Meerdere filters mogelijk

Tech Stirrup

Tech Stirrup staat voor innovatie en produceert alle stijgbeugels in Bergamo, Italië. Dit zorgt voor een hoog kwaliteitsstandaard omdat alle beugels ook direct getest worden voordat ze de verkoop in gaan. De stijgbeugels zijn uitgerust met een revolutionair veiligheidsmechanisme. Deze klappen open wanneer er een grote hoeveelheid druk op komt te staan. Dit betekent dat wanneer jij van jouw paard zou vallen en zou blijven haken in de beugels, dit met de Tech Stirrup beugels onmogelijk is omdat deze open gaan door de grote hoeveelheid druk.

Tech Stirrup Veiligheidsbeugel/ Veiligheidsbeugel Tech Stirrup

Met je voet blijven hangen tijdens een val van je paard is voor iedere ruiter de grootste nachtmerrie. De veiligheidsbeugel van tech Stirrup zijn voorzien van een revolutionair veiligheidssysteem dat bij noodgevallen deels openklapt om jou voet te bevrijden. De beugel sluit daarna weer automatisch dankzij de speciale veer die in de beugel verwerkt zit. De beugel opent dus alleen wanneer er een grote hoeveelheid druk op komt te staan. De zool van de beugels is tevens voorzien van een gepatenteerd grip systeem, dit voorkomt dat jij door modder of nattigheid gaat schuiven in de beugel. Je hebt dus optimale grip in alle omstandigheden.

Tech Stirrup kopen?

Ben je opzoek naar nieuwe veiligheidsbeugels voor jou en je paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de veiligheidsbeugels door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Tech Stirrups
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!