Bucas Therapy

11 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Bucas Therapy collectie

Bucas is een paardenmerk die sinds 1981 op de markt is. Bucas ontwerpt en produceert high preformance paardendekens en aanverwante paardensport producten. VBucas is oorspronkelijk opgericht in Ierland hier hebben zij de paardensport tradities samengevoegd met de nieuwste technologie en ervaringen uit andere industrieën. De collectie van vandaag bevat een grotere keuze aan high performance producten dan ooit te voren!

Bucas Therapy voor paarden

De Bucas Therapy stimuleert de bloedcirculatie en bevorderd de zuurstof toevoer, het bevorderd herstel en het helpt met het afvoeren van afvalstoffen. Door de kooi constructie die in de producten zijn verwerkt worden magneet velden vast gehouden. De Bucas Therapy helpt bij ontspanning van je paard en draagt bij aan meer souplesse. Na een zware training bevorderd de Bucas Therpay producten het herstel. De bucas Therapy voor jouw paard bestaat uit een staldeken en een outdoordeken met verschillende accessoires zoals een hals, uitrijdeken, dekje of een walker

Bucas Therapy voor honden

De Innovatieve hondendeken met een 300 grams vulling en Recuptex materiaal, dit stimuleert de bloedcirculatie in het hondenlichaam, vermindert ontstekingen en zwelling en warmt de spieren op. De Hondendeken Bucas Therapy is ideaal voor honden die veel bewegen en oudere honden. De deken voor jouw hond is ademend en waterafstotend, je kan dus gewoon lekker met je hond wandelen terwijl het regent!

Bucas Therapy producten kopen bij Epplejeck

Ben je op zoek naar producten van de Bucas Therapy collectie voor je paard, bijvoorbeeld een zadeldek of deken? Dan zijn deze producten makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland én België! Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! En er is een retourtermijn van maar liefst 30 dagen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!