Dazenval & vliegenval

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Vliegen en dazen bestrijden

In de warme zomermaanden wil jij je paard zoveel mogelijk beschermen tegen vervelende insecten, vliegen en dazen. Bij Epplejeck zijn er verschillende producten op het gebied van vliegen-en dazenbestrijding beschikbaar. Je vindt hier onder andere dazenemmers, dazenvallen en dazenvallenlijm. Je kunt kiezen voor een professionele dazenval van bijvoorbeeld Taon-X Eco. Deze dazenval vangt dazen in de wei en om de stal. De Dazenemmer Sticky-Trap is een handige emmer voor het zelf maken van een voordelige dazenval i.c.m. met Sticky-Trap dazenlijm. De emmer is voorgeboord en wordt geleverd inclusief een koord om de val aan op te hangen. Ben je opzoek naar een Dazenwegspray of een andere vachtspray? Bekijk hier alle geurmiddelen.

Benieuwd hoe een dazenval werkt of wil je meer tips? Bekijk dan de video van onze EJ-vlogger Manon! Check de vlog hier.
Of lees ons blog over dazen en waarom paarden hun prooi zijn. Je vindt de blog hier

Dazenvallen en vliegenvallen bestellen?

Bestel alle producten voor de insectenbestrijding voor je paard eenvoudig bij Epplejeck. Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen of bestel online en betaal achteraf binnen 14 dagen met Afterpay. Ruilen & retourneren kan binnen 30 dagen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!