Paardenpraat by Epplejeck

Paardenpraat by Epplejeck

20 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

PaardenPraatTV merchandise online bestellen

Alle PaardenPraatTV merchandise vind je bij Epplejeck. Bestel hier het PaardenpraatTV Doeboek of het boek PaardenPraatMaak zelf cupcakes voor je paard of leer wedstrijdknotjes maken. Paardenpraat is een basisboek voor iedere paardenliefhebber. Met veel uitleg, beeld, stap-voor-stap-uitleg van basistechnieken en veel tips en weetjes van Britt en Esra.

Jij wilt toch ook shinen in een coole light pink of light blue rijbroek van PaardenpraatTV? Of kies je toch voor de Paardenpraat minichaps, sokken of handschoenen? Met de toffe bodywarmer van Paardenpraat met dubbele kraag kun je heerlijk comfortabel paardrijden en maak je je outfit helemaal af.

Natuurlijk kun je je paard of pony ook niet vergeten. Met de luxe zweetdeken of halsterset van Paardenpraat steel jij helemaal de show. Wil jij je paard of pony lekker vertroetelen? Bestel dan snel de Paardenpraat poetsbox met mooie borstels, een hoevenkrabber, spons en een manenkam.

Wie is PaardenPraatTV?

Britt en Esra zijn helemaal gek op paarden. Zij maken de allerleukste filmpjes voor iedereen die net begint met paardrijden, of gewoon alles wil weten over paarden. Samen met hun geweldige paarden Eve, George, Vito, Jack, Parino en Halloween beleven ze de coolste avonturen. Britt en Esra geven je de leukste weetjes, de handigste tips en leggen je alles uit over paarden. Dit alles doen ze op hét grootste paarden YouTube-kanaal van Nederland en België: PaardenpraatTV. Elke maandag en woensdag staat er een nieuwe video voor je klaar en als je lid bent van de Paardenpraat-Fanclub dan krijg je ook vrijdag nog een video. En het leukste? Jij bepaald waar de video’s over gaan. Heb je moeite met opzadelen? Wil je weten hoe je het mooiste paard van stal krijgt door middel van de beste poetsbeurt? Of wil je weten hoe je moet leren wijken? Britt en Esra vertellen je alles!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!