Paardenpraat by Epplejeck

Paardenpraat by Epplejeck

21 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

PaardenpraatTV merchandise online bestellen

Alle PaardenPraatTV merchandise vind je bij Epplejeck. Bestel hier onder andere de Paardenpraat agenda van Britt en Esra, het PaardenpraatTV Doeboek en het dekbed PaardenPraatTV. In het boek PaardenPraat geven Britt en Esra tips, leggen van alles uit en beantwoorden vragen. Het bevat algemene informatie over het paard, het verzorgen, het berijden en de lifestyle rondom paardrijden.

Wie is PaardenPraatTV?

PaardenpraatTV is bekend van YouTube. Met 50.000 abonnees en 2 miljoen views per maand is PaardenPraatTV hét YouTube kanaal voor iedereen die gek is van paarden. Je vindt op het YouTube kanaal video's van Britt Dekker en Esra de Ruiter. Ze nemen je mee in hun vlogs, ontmoeten mensen uit de paardenwereld en vertellen alles wat je wilt weten over paarden en pony's.

PaardenpraatTV by Epplejeck

Exclusief bij Epplejeck verkrijgbaar is het PaardenpraatTV merchendise by Epplejeck. Ontdek bijvoorbeeld de rugzak van Paardenpraat. Op deze rugzak is een supermooie foto van Eve afgebeeld. Eve is het paard van Britt Dekker. De rugzak heeft een ruim formaat en daardoor ook geschikt voor naar school. In het welbekende Paardenpraatmotief vind je exclusief bij Epplejeck PaardenpraatTV handschoenen en chaps. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!