Thermo artikelen

Thermo artikelen Kingsland

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Thermo artikelen

Vanaf nu geen smoesjes meer! Geen 'maar het is zo koud buiten' excuses om deze winter niet op je paard te stappen. Met de thermo shop van Epplejeck krijg jij het niet koud deze winter. Vind hier alle essentiële producten om warm te blijven op je paard. Denk bijvoorbeeld aan de oorwarmers van Epplejeck, de Only Hot warmers, thermolaarzen, thermosokken en thermobroeken. 

Thermokleding voor paardrijden

Onmisbaar voor ruiters is geschikte thermokleding. Door het dragen van thermokleding tijdens paardrijden zorg je ervoor dat je het niet te koud krijgt. Denk bij thermokleding aan artikelen zoals een thermobroek, thermohandschoenen, thermorijlaarzen, thermoboots en thermosokken. Belangrijk om te weten is dat niet alle thermolaarzen of thermoboots geschikt zijn om mee te rijden. Lees daarom bij het kiezen goed de omschrijving van het product. 

Warmers only hot

Naast thermokleding vind je in onze thermoshop de Warmers van Only Hot. Dit zijn superhandige pad voor je lichaam, handen of voeten. De pads hebben een constante warmte afgift, zijn veilig in gebruik en eenvoudig te dragen. Zo heeft de lichaamswarmer een werkingsduur van 12 uur en kun je op elke gewenste plek dragen op je onderste kleding. De voeten-en teenwarmers zijn geschikt om in je schoenen te doen en hebben een werking van 5 uur. De handwarmers hebben een werking van 7 uur en doe je in je handschoenen. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!