VITALstyle

12 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • VITALstyle
  • Meerdere filters mogelijk

VITALstyle

Vitalstyle is hét merk voor een vitaal paard. Ben jij opzoek naar verzorgingsproducten, supplementen om je paard te ondersteunen of natuurlijke producten? Vitalstyle heeft het! De producten van vital zijn gebaseerd op geneeskrachtige kruiden.

Waarschijnlijk ben je al heel bekend met VitalStyle maar ben je je daar nog niet van bewust. Het merk is van naam verandert, VitalStyle was voorheen namelijk Ecostyle!

Soorten producten

VITALstyle heeft verschillende soorten supplementen voor verschillende onderwerpen wat betreft jouw paard; Spieren, Maag, Luchtwegen, kruiden, darmen en dagelijkse gezonde extra's! De bekendste producten van VITALstyle zijn: Gastrocomplex, Oerbalans en Colosan

Gastrocomplex is een aanvullend diervoeder die speciaal is ontwikkelend voor paarden met een gevoelige maag. Gastro bevat buffers voor het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Daarnaast bevat het ingrediënten die het maagslijmvlies beschermen en verzachten.

Oerbalans bevat hoogwaardige kruiden, essentiele mineralen, vitamines en sporelementen. Hierdoor is de oerbalans zeer smakelijk! De vezels en stoffen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen, de spijsverteringsproces en de algehele stofwisseling


Colosan is een geregistreerd diergeneesmiddel dat wordt ingezet als EHBO-middel bij koliek of koliekgevoeligheid, gasophopingen en verstoppingen. VITALstyle colosan helpt tegen verkrampingen in de maag en darmen.

Vitalstyle kopen

Wil jij een VITALstyle item kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen en retourneren zelfs binnen 30 dagen! Wil je liever extra informatie van een medewerker? Geen probleem, kom gerust langs in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • VITALstyle
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!