Epplejeck Duiven

Terug naar overzicht

Adresgegevens

Toekomst 6
6921 PW Duiven
Nederland
Tel.
Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 10:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00

NU geopend: Epplejeck Duiven

Helaas konden we vanwege de geldende COVID maatregelen geen grote opening doen zoals je van ons gewend bent. Maar niet getreurd... een officiële opening met knallende feestaanbiedingen houd je nog van ons tegoed!

Ondanks dat hebben we, uiteraard met alle maatregelen in achtneming, wel alvast onze deuren geopend zodat je voor je noodzakelijke aankopen terecht kunt bij Epplejeck Duiven.

Houd onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten voor de officiële opening!

Mag Epplejeck open tijdens de lockdown? Jazeker, dat mag. Epplejeck is een dierenspeciaalzaak met o.a. voeding, supplementen en andere essentiële benodigdheden voor paarden. Net als andere dierenwinkels mogen wij daarom volledig geopend blijven. We vragen je vriendelijk (nog) niet te gaan funshoppen en je te houden aan de richtlijnen van het RIVM om zo verdere Covid-besmettingen te voorkomen.

Tijdelijke maatregelen  

Zowel in onze filialen als in ons magazijn hebben we de nodige maatregelen getroffen zodat jij veilig voor jezelf en je paard kunt blijven shoppen. Klik hier voor meer informatie.

Epplejeck Duiven is rolstoeltoegankelijk.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!